Cum se înțelege Nouria Nouri cu fostul său soț, Daniel Iordăchioaie. ”Este singurul subiect pe care îl avem de dezbătut”

02.11.2022, 16:15
Cum se înțelege Nouria Nouri cu fostul său soț, Daniel Iordăchioaie. ”Este singurul subiect pe care îl avem de dezbătut”
Cum se înțelege Nouria Nouri cu fostul său soț, Daniel Iordăchioaie

Nouria Nouri, fosta parteneră de viață a cântărețului Daniel Iordăchioaie, a dezvăluit în ce relații este cu acesta în prezent. ”Este singurul subiect pe care îl avem de dezbătut”, a mărturisit Nouria Nouri, în vârstă de 47 de ani. De asemenea, aceasta a dat detalii și despre noul său iubit, cu care are o relație de șase luni.

Nouria Nouri a fost căsătorită până în anul 2014 cu binecunoscutul artist Daniel Iordăchioaie. Din mariajul lor au rezultat doi copii: Salma și Darius. Ulteriorr, Nouria Nouri a avut o relație cu un bărbat pe nume Ionuț, însă cei doi s-au separat. Acum, aceasta are un nou iubit, cu care trăiește o poveste de dragoste de șase luni.

Despre noul său partener, dar și despre relația pe care o are cu fostul său soț, Daniel Iordăchioaie, a oferit Nouria Nouri amănunte pentru click.ro.

Cum se înțelege Nouria Nouri cu fostul său soț, Daniel Iordăchioaie. ”S-au dus resentimentele, s-au dus supărările”

”El este discret, nu face parte din showbiz și de asta vrea oarecum să păstreze discreția. Suntem împreună de jumătate de an și este frumos, minunat, tot ce se întâmplă între noi. Și chiar astăzi le spuneam prietenilor mei că un bărbat ca să stea cu mine trebuie să fie foarte inteligent.Întotdeauna mi-am dorit un partener de la care să am ce învăța și eu, nu doar el de la mine și în sfârșit l-am găsit. Iubesc din tot sufletul și sunt foarte fericită. Iubitul meu este economist și are trei mastere în marketing și economie iar acum face și un modul psiho-pedagogic să predea copiilor… (…) Nu ne-am gândit la nuntă. Trăim atât de bine și frumos acum, eu am mai fost o dată măritată, am făcut nunta atunci și nu mi-a folosit la nimic. Copiii îl cunosc pe actualul iubit, petrecem timp împreună, au foarte multe de învățat de la el”, a declarat Nouria Nouri despre actualul său iubit.

Despre Daniel Iordăchioaie, cel care i-a fost soț, și despre relația cu acesta, vedeta a spus: ”Cu Daniel sunt în relații bune. Vorbim despre copii, este singurul subiect pe care îl avem de dezbătut, copiii, plus că ne înțelegem foarte bine. Deja au trecut nouă ani de la divorț. S-au dus resentimentele, s-au dus supărările. Ne înțelegem ok. Daniel îl știe pe bărbatul cu care sunt”.

citește și...