Acestea sunt primele cuvinte ale mamei lui Gerard Piqué despre Clara Chía Martí

29.10.2022, 13:15

Relația dintre Gerard Piqué și Clara Chía Martí merge din ce în ce mai bine. După divorțul de Shakira și toate aluziile pe care columbianul i le trimite fotbalistului, acesta a vrut să stea deoparte și să nu dea prea multe declarații.

Totuși, mama lui Piqué este cea care a făcut acest lucru. Montserrat Bernabéu a ținut să își dea cu părerea despre noua ei noră, iar potrivit paparazzului Jordi Martin, ea o descrie pe tânără ca fiind “politicoasă și afectuoasă”.

Totuși, cea mai șocantă informație este că Montserrat însăși a întâlnit-o pe Shakira la meciul de baseball de la Milano și ea însăși a fost cea care i-a povestit despre cum era Clara Chia, transmite marca.com.

“O fată politicoasă și afectuoasă”

“Mama lui Piqué i-a luat apărarea iubitei fiului ei, spunând că era o fată politicoasă și afectuoasă, iar lucrurile s-au tensionat”.

Shakira nu a fost deloc amuzată că fosta ei soacră a spus în față acest lucru despre noua iubită a lui Pique. Crede că s-ar fi putut lipsi de ea, dar mama lui Piqué a mers direct la subiect.

 

Clara Chia, devastată

Pe de altă parte, paparazzi au mai subliniat că noua iluzie a jucătorului este “spulberată” după noua melodie a columbianului, Monotony, deoarece este un mesaj direct și profund la adresa lui Piqué, lucru care a provocat multă agitație.

“Pe plan personal, trece printr-o perioadă teribilă. Nu se duce la muncă la Kosmos, de o lună de zile lucrează la distanță. La nivel personal și emoțional, el este într-o stare proastă. Nu suportă deloc bine situația, situația, albumul… Totul! Totul!”, a conchis Martin.

citește și...