Ce spune Dana Săvuică despre actualul său partener. ”Nu îmi afișez iubitul pe rețelele de socializare pentru că nu este nevoie”

26.10.2022, 15:16
Ce spune Dana Săvuică despre actualul său partener. ”Nu îmi afișez iubitul pe rețelele de socializare pentru că nu este nevoie”
Ce spune Dana Săvuică despre actualul său partener

Fostul model Dana Săvuică, în vârstă de 52 de ani, a dat detalii dn viața sa sentimentală. Vedeta a făcut declarații despre actualul său partener, pe care preferă să îl țină deparete de ochi curioșilor.  ”Nu îmi afișez iubitul pe rețelele de socializare pentru că nu este nevoie”, a declarat Dana Săvuică în cadrul unu interviu.

Dana Săvuică este un fost model care a făcut senzație cu frumusețea sa pe podiumurile de modă și nu numa.

. În ceea ce privește viața sentimentală, Dana Săvuică a format o familie, timp de 26 de ani, alături de Răzvan Stanciu, însă mariajul lor a ajuns la final în urmă cu ceva timp. Cei doi au împreună o fată. De ceva vreme, blonda are un nou partener. Despre acesta a dat detalii vedeta în cadul unui interviu pentru click.ro.

Ce spune Dana Săvuică despre actualul său partener.  ”Nu este gelos iubitul meu, de ce ar fi gelos?”

Dana Săvuică a explicat, pentru sursa mai sus-menționată, de ce nu îl ia pe actualul ei iubit la evenimentele la care participă: „Eu lucrez, am treabă, deci nu pot să am grijă să fiu atentă cu el, așa că fiecare și-a făcut programul lui. Nu este gelos iubitul meu, de ce ar fi gelos? Comunicarea ar fi trebuit să fie cheia în orice relație de cuplu, pentru că atunci când nu mai este comunicare, practic s-a închis totul. Comunicarea vine cu acea iubire dar în același timp și cu respect, deci trebuie să respecți partenerul și să nu intri în zona lui intima, de confort. Nu îmi afișez iubitul pe rețelele de socializare pentru că nu este nevoie”.

„O femeie când se simte iubită și atrăgătoare este adevărat că înflorește, dar să știi că și singurătatea poate avea unele aspecte pozitive pentru că atunci când ești singur ai o libertate absolută. Poți să faci ce vrei tu, cum vrei tu. Nimeni nu te mai trage la răspundere de ce așa și nu așa? Dar, este adevărat și bărbații au importanța lor în viața noastră”, a mai spus fostul model.

citește și...