Un bărbat a ținut 150 de lumânări aprinse în gură timp de 30 de secunde. ”Mă durea maxilarul, focul era fierbinte”

20.10.2022, 15:08

Un bărbat din Idaho a ținut 150 de lumânări aprinse în gură timp de 30 de secunde pentru a doborî un record mondial Guinness. Recenta realizare marchează un nou record la lista extinsă de realizări a prolificului deținător de recorduri, care sunt de-a dreptul extraordinare. În 2021, David, care și-a făcut o carieră din doborârea de recorduri, și-a propus să doboare un titlu de record pe săptămână.

David Rush, care a doborât aproape 250 de recorduri Guinness World Records pentru a promova educația STEM, a declarat că a mai încercat anterior același record în decembrie, dar a eșuat atunci când unele dintre lumânări i-au căzut din gură.

„Greutatea tuturor lumânărilor a fost intensă și am salivat 10 minute. Am simțit că au devenit alunecoase așa că a trebuit să le strâng și mai tare și să le mușc cu dinții.” , a povestit Rush, potrivit publicației Upi.

”Mă durea maxilarul, focul era fierbinte”

„Mă durea maxilarul la sfârșit, focul era fierbinte, purtam protecție pentru ochi, bluza mea era acoperită cu ceară împrăștiată, iar inhalarea fumului a fost o problemă cu care nu m-am confruntat anterior. A durat aproape 10 minute doar ca să-mi pun toate lumânările în gură și încă 30 de secunde să le aprind pe toate. Apoi au trebuit să rămână aprinse timp de 30 de secunde pentru ca încercarea de înregistrare în Guinness World Record să fie validă.

Eram puțin îngrijorat că nu erau toate aprinse aproape de început, deoarece câteva păreau că se sting, cel puțin așa le vedeam eu din unghiul meu. După 30 de secunde, am rotit lumânările pentru a mă asigura că toate erau aprinse corespunzător.”, a mai explicat americanul.

Bărbatul a spus că a purtat protecție pentru ochi, dar a trebuit totuși să se lupte cu inhalarea fumului. Un extinctor a fost ținut în apropiere, pentru a evita orice pericol. Rush a doborât cu succes recordul anterior de 105 lumânări, stabilit de Garrett James din Carolina de Sud, în 2021.

Rush a spus că a purtat protecție pentru ochi în timpul încercării, dar tot a trebuit să se lupte cu inhalarea fumului și cu lumânările care deveneau alunecoase din cauza salivei sale.

Rush a reușit să doboare cu succes recordul de 105 lumânări, care a fost stabilit de Garrett James, din Carolina de Nord, în 2021.

David îi încurajează pe cei care doresc să doboare un record să treacă peste eșecuri și să nu renunțe niciodată și a oferit chiar strategii utile pentru doborârea recordurilor.

“Unul dintre cele mai importante lucruri pe care trebuie să le înțelegeți este că, atunci când eșuați la prima încercare, acest lucru nu reprezintă o judecată asupra voastră sau asupra capacității voastre sau a talentului vostru natural, sau asupra capacității voastre de a reuși în viitor.”

citește și...