Cristina Almășan a oferit detalii despre momentul nașterii fetiței sale: „Am crezut că va fi mult mai ușor”

18.10.2022, 10:59
Cristina Almășan a oferit detalii despre momentul nașterii fetiței sale: „Am crezut că va fi mult mai ușor”
Cristina Almășan a oferit detalii despre momentul nașterii fetiței sale: „Am crezut că va fi mult mai ușor”

Cristina Almășan, una dintre cele mai cunoscute vloggerițe de la noi, a vorbit deschis despre momentul naşterii. Tânăra a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă în vara acestui an. Într-un interviu acordat pentru VIVA, Cristina a recunoscut că se aștepta ca nașterea să fie mult mai ușoară. Pentru cei care nu știu, influencerița a născut pe cale naturală, în apă. 

Cristina Almășan a devenit mamă pentru prima dată în vara lui 2022. Deși și-a imaginat până în ultima clipă că nașterea va fi foarte ușoară, celebra vloggeriță s-a înșelat amarnic.

Ea a povestit că nu a fost deloc simplu să o aducă pe lume pe fiica ei, cu toate că pe rețelele de socializare apărea cu zâmbetul pe buze. Cristina Almășan s-a chinuit șase ore să nască, însă totul s-a terminat cu bine, în cele din urmă.

Cristina Almășan a avut un travaliu lung și dureros

„Am avut o naștere naturală, în apă. Am crezut că va fi mult mai ușor decât a fost, de fapt. Într-adevăr, mi-a fost foarte greu, nu am de ce să vă mint. A fost și fetița mare, a avut 3,6 kilograme la naștere, dar acum sunt bine. Am avut o refacere, zic eu, destul de grea, deși, mă rog, într-o săptămână m-am refăcut deja. Acum e totul OK, e perfect.

Da, iubitul meu a fost alături de mine. Tocmai de asta am ales clinica la care am născut, pentru că putea să rămână și el internat cu mine și putea să asiste și la naștere, lucru care m-a ajutat enorm, în primul rând psihic și, în al doilea rând, fizic pentru că, practic, am avut-o pe bebelușă în minutul următor după ce am născut. Practic, am ieșit din sala de nașteri cu ea în brațe.”, a declarat vloggerița pentru VIVA!

Totodată, ea a precizat că nu are de gând să-și boteze micuța, ci o va lăsa pe ea să aleagă, când va crește.

„Nu vom face botez. Nu știu dacă vom face petrecere, nu cred, nu știu. Dar botez religios cu siguranță nu vom face. O lăsăm pe ea să aleagă când va vrea ea, când va crește”, a mai spus Cristina Almășan, pentru sursa citată anterior.

citește și...