Principalul motiv care a dus la divorțul cu scandal dintre Maria Constantin și Marcel Toader. Abia acum s-a aflat

17.10.2022, 21:32
Principalul motiv care a dus la divorțul cu scandal dintre Maria Constantin și Marcel Toader. Abia acum s-a aflat
Principalul motiv care a dus la divorțul cu scandal dintre Maria Constantin și Marcel Toader. Abia acum s-a aflat

Maria Constantin a vorbit deschis despre divorțul cu scandal de Marcel Toader, cel de-al doilea soț al ei. Regretatul afacerist care a decedat în vara lui 2019. S-au împlinit mai bine de cinci ani de când cei doi au divorțat la notar. La vremea respectivă, bărbatul a acuzat-o public de mai multe ori că l-a înșelat. 

Maria Constantin nu poate uita nici acum traumele prin care a trecut după despărțirea de Marcel Toader. Cu toate că în prezent este fericită în brațele altui bărbat, artista a mărturisit abia acum adevăratele probleme care au dus la divorțul mediatizat de afacerist.

Solista și Marcel Toader s-au iubit pătimaș, însă despărțirea lor a fost una tumultoasă. În urmă cu cinci ani, Marcel Toader își denigra public fosta soție, căreia îi aducea acuzații dintre cele mai grave.

Maria Constantin, despre motivele care au dus la divorțul de Marcel Toader

Recent, Maria Constantin a rememorat clipele dureroase din relația cu Marcel Toader. Se știe că afaceristul i-a aruncat hainele artistei în saci de gunoi și a dat-o afară din casă. La acel moment, cântăreața a vrut să se sinucidă.

„Infidelitate, dar nu din partea mea. Atunci am înțeles ce înseamnă depresia. Am avut gânduri suicidale, de atâtea ori.Am avut momente în care i-am dorit răul. Ironia sorții face ca eu să fiu prima care a aflat că a murit.”, a mărturisit aceasta în cadrul unui interviu.

De aproximativ doi ani, Maria Constantin și-a găsit fericirea în brațele iubitului ei, Robert Stoica. Cei doi urmează să se căsătorească.

Interpreta de muzică populară a declarat că în 2023 vor bate clopotele de nuntă, iar ea și iubitul ei își vor uni destinele.

„Da, cu iubitul meu am făcut planuri, dar nu la ce vă gândiți. Probabil nunta noastră va fi în anul 2023, deci anul celălalt, fiindcă la anul se va căsători fratele meu, care își tot amână nunta de vreo doi ani de zile și știm că nu este bine ca doi frați să facă nunta în același an, dar în schimb avem alte planuri, de business.

Acel timp limitat pe care îl avem să îl petrecem alături de familie, încercăm să ajungem mai mereu, să facem naveta asta București – Curtea de Argeș, București – Târgu Jiu, București – Vâlcea și așa mai departe. Planul nostru este să rămânem la fel, nu avem un plan special”, a declarat Maria Constantin, pentru Fanatik. 

 

citește și...