Bogdan de la Ploiești i-a făcut o declarație de dragoste Cristinei Pucean. Dansatoarea a negat din nou că se iubesc

13.10.2022, 18:13
Bogdan de la Ploiești i-a făcut o declarație de dragoste Cristinei Pucean. Dansatoarea a negat din nou că se iubesc
Bogdan de la Ploiești i-a făcut o declarație de dragoste Cristinei Pucean

Bogdan de la Ploiești și dansatoarea Cristina Pucean formează un cuplu? Această întrebare a stat pe buzele tuturor de luni bune, după ce aceștia au fost surprinși, de mai multe ori, în ipostaze romantice. Cu toate acestea, dansatoarea a negat în repetate rânduri că nu se iubește cu manelistul. 

Bogdan de la Ploiești nu se lasă! Interpretul de manele i-a făcut recent o declarație de dragoste Cristinei Pucean, deși blondina nu a recunoscut niciodată că ar forma un cuplu cu el. Ultimul gest al artistului a dat, însă, de gândit.

De aproape un an, Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean au tot fost văzuți împreună, însă la nivel declarativ cel puțin, cei doi nu și-au asumat public relația. De curând, aceștia nu au avut rețineri să-și arate arate dragostea pe care și-o poartă reciproc, în public.

Bogdan de la Ploiești, declarații de iubire pentru Cristina Pucean în public

În timpul unui eveniment la care au participat, Bogdan de la Ploiești nu a ezitat să-i facă celebrei dansatoare o declarație de dragoste, spre surprinderea tuturor.

„Cristina, Cristina, te iubesc, numai tu ești viața mea/ Cristina, Cristina, te iubesc, Cristina”, a fost declarația de dragoste pe care Bogdan de la Ploiești i-a făcut-o Cristinei Pucean, în fața celor prezenți la concert.

Această declarație a venit la câteva ore după ce blondina mărturisise că între ea și artist nu există nicio poveste de iubire. Dansatoarea susține că între ei este doar o prietenie și că atunci când vor forma un cuplu vor face acest lucru public.

Dansatoarea spune că sunt buni prieteni

Nu ne-am relaxat, pentru că ne-am plimbat foarte mult și chiar ne-am distrat foarte mult, dar nu am ce să zic pentru că a fost o experiență foarte frumoasă și aș dori oricând să o repet. N-am ce perdeluță să trag, este noul meu ”manager”, dacă pot să spun așa, sau nașul meu, de ce nu? O să aflați primii orice veste, dar deocamdată suntem buni prieteni. Nu mai gândit că ar fi o strategie de marketing…, a declarat Cristina Pucean, la Antena Stars.

citește și...