Cum a început povestea de dragoste dintre Lili Sandu și Silviu Țolu. ”O perioadă, am ținut relația departe de ochii celorlalți”

11.10.2022, 16:46
Cum a început povestea de dragoste dintre Lili Sandu și Silviu Țolu. ”O perioadă, am ținut relația departe de ochii celorlalți”
Cum a început povestea de dragoste dintre Lili Sandu și Silviu Țolu

Lili Sandu, în vârstă de 43 de ani, trăiește o poveste de dragoste cu Silviu Țolu, care este mai mic cu 12 ani decât ea. Cei doi au împreună un băiețel.  Vedeta povestit cum a început relația sa cu cel care îi este partener de viață. ”O perioadă, am ținut relația departe de ochii celorlalți”, a mărturrisit Lili Sandu.

Lili Sandu și partenerul ei de viață, Silviu Țolu, formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz. În data de 10 august 2020, Lili Sandu a devenit mămică pentru prima oară. Vedeta a adus pe lume un băiețel care a primit numele Thomas Jay. În luna noiembrie 2020, Lili Sandu și Silviu Țolu și-au botezat băiețelul. Lil Sandu a povestit, pentru revista Viva, cum a început povestea de dragoste dintre ea și Silviu Țolu.

În plan profesional, cariera lui Lili Sandu a început în anul 1995, a avut primul contact cu scena prin intermediul emisiunii ”Școala Vedetelor”, după care a colaborat cu trupa Trinity, împreună cu Ileana Lazariuc. Lili Sandu a avut o scurtă carieră solo până în anul 2009, iar apoi a plecat în SUA pentru a deveni actriță. Aceasta a apărut în câteva telenovele în România și a prezentat mai multe emisiuni TV.

Cum a început povestea de dragoste dintre Lili Sandu și Silviu Țolu. ”Dar nu m-aș fi gândit că va fi tatăl copilului meu”

”La un moment dat, am decis să plec în vacanță și trebuia să ajung în România, dar am ajuns la Roma, la o prietenă, pe platourile de filmare. Acolo l-am cunoscut pe Silviu. M-am întors în țară, pentru o perioadă, alături de el, dar nu am mai plecat, tot amânam câte o săptămână. Până la urmă, am realizat că trebuie să mă duc doar pentru a-mi rezolva toate lucrurile în America și a mă reîntoarce definitiv acasă. De fiecare dată când ne aniversăm relația, ne dăm seama că au trecut 7 ani, că avem un copil și ne gândim la începuturi, la cum a pornit totul. (…) Era „the one” pentru o perioadă… poate. Dar nu m-aș fi gândit că va fi tatăl copilului meu. Ne-am dus cu energia și cu vibe-ul, și asta facem și acum”, a declarat Lili Sandu.Despre diferența de vâstă dntre ea și Silviu Țolu, vedeta a spus: ”Bineînțeles că, atunci când am aflat, primul gând a fost: „oare ce va spune lumea?” Apoi, eu am crezut că este o diferență prea mare, dar asta fără să port o discuție cu el. Însă ne-am dat amândoi seama că nu simțeam deloc această diferență de vârstă. Ba chiar el dădea dovadă de o mai mare maturitate în anumite situații. Așa că am decis să nu ne gândim ce vor spune vecinii, oamenii. O perioadă, am ținut relația departe de ochii celorlalți, știau doar familiile noastre. El locuia la New York, a mai făcut un drum pentru a-și rezolva lucrurile, și apoi am revenit amândoi”.
citește și...