FOTO / Ruby și-a etalat formele în costum de baie. Ce reacții a stârnit apariția sa

27.09.2022, 10:56
FOTO / Ruby și-a etalat formele în costum de baie. Ce reacții a stârnit apariția sa
Ruby și-a etalat formele în costum de baie

Ana Claudia Grigore, cunoscută sub numele de scenă Ruby, a dat publcității, pe contul său de socializare, două fotogafii în care apare în costum de baie. Cântăreața, în vârstă de 33 de ani, și-a etalat formele volupuoase într-un costum de bae minuscul. Apariția artistei a provocat imediat un val de reacții din partea intenauților.

Ruby și-a arătat formele apetisante într-un costum de baie minuscul, de culoare neagră, din două piese. Imaginile au fost postate de artistă în mediul online.

Sarutul tau pe pielea mea, autobronzant!, a scris ea în dreptul fotografiilor.

Ruby și-a etalat formele în costum de baie. ”O fi venit frigu’ da” la cât de fierbinte e te scoate din iarnă”

Cele două fotografii date publicității de Ruby pe contul său de socializareau strânit imediat interesul celor care îi urmăresc actvitatea în mediul online.

”S-a trezit dulceața?”, ”Mai cânți?”, ”Hooo, ca a venit frigu’ inimioara mea ia ceva pe tine”, ”O fi venit frigu’ da’ la cât de fierbinte e te scoate din iarna”, ”Mai ești într-o relație?”, ”Minunată”, ”Perfectă”, ”Frumoaso”, au comentat aceștia.

Ruby formează un cuplu de mulți ani cu Robert

Ruby, una dintre cele mai lipsite de inhibiții vedete din showbiz-ul autohton,  formează un cuplu de mulți ani cu Robert Adrian, împreună cu care a participat și la emisiunea ”Asia Express”, de la Antena 1. Ruby și Robert s-au cunoscut la filmările videoclipului „Stinge lumina” al artistei, unde acesta a jucat rolul bărbatului cucerit de formele voluptuoase ale solistei. Robert este dansator de profesie și mare pasionat de sport. De altfel, iubitul lui Ruby a participat și la show-ul „Ninja Warrior”, difuzat de Pro TV.

În ultima perioadă de timp au apărut zvonuri confom cărora Ruby și Robert nu ar mai forma un cuplu, lucru pe care artista l-a dezmințit. Despre relația sa cu Robert a făcut aceasta declarații pentru wowbiz.ro. “Nu sunt singură, sunt în aceeași relație, doar că îmi place să îmi țin viața mea personală, personală și să las oamenii să se bucure de munca mea și de activitatea mea artistică, nu vreau să îi fac de cap cu ceea ce trăiesc eu în particular”, a explicat Ruby.

citește și...