A murit tatăl Catincăi Roman. ”Râmâi în sufletul nostru pentru totdeauna”

21.09.2022, 15:58
A murit tatăl Catincăi Roman. ”Râmâi în sufletul nostru pentru totdeauna”
A murit tatăl Catincăi Roman

A murit tatăl Catincăi Roman, Iosif Zilahy. Acesta s-a stins din viață noaptea trecută. Avea 90 de ani. Vestrea tristă a fost anunțată de Catinca Roman în mediul online.”Râmâi în sufletul nostru pentru totdeauna”, a scris catinca Roman pe contul său de pe o rețea de socializare. Iosif Zilahy a fost pimul soț al Mioarei Roman.

Catinca Roman este în doliu. tatăl vedetei, Iosif Zilahy, a murit. Acesta s-a stins din viață noaptea trecută, 20 septembrie 2022.

Anunțul despre decesul lui Iosif Zilay a fost făcut de Catinca Roman pe contul său de pe o rețea de socializare.

A murit tatăl Catincăi Roman. ”Am avut o legătură specială

”L-am pierdut pe tata azi noapte. Am avut o legătură specială și a fost un un om deosebit. Asa doresc sa fie ținut minte, ca un bon viveur și un bărbat elegant. RIP tata, ramai în sufletul nostru pentru totdeauna!”, a transmis Catinca Roman în mediul online.

Vedeta a publicat și o fotografie cu tatăl său.

A murit tatăl Catincăi Roman. A fost primul soț al Mioarei Roman

Mioara Roman și Iosif Zilahy au fost căsătoriți timp de 12 ani, din mariajul lor rezultând o fiică, Catinca. Catinca Roman este mama unei fete care se numește Calina. Vedeta a decis, în urmă cu peste 20 de ani, să aducă pe lume copilul fără a fi căsătorită.

Mioara Roman avea 19 ani când s-a îndrăgostit de Iosfi Zilahy, care la acea vreme avea 27 de ani.  S-au cunoscut la sala de scrimă. “M-a cucerit cu frumuseţea ei. Aveam 27 de ani când ne-am cunoscut la sala de scrimă. A fost o poveste de dragoste foarte frumoasă”, mărturisea Iosif Zilahy, primul partener de viață al Mioarei Roman, potrivit libertatea.ro.

Deși au ajuns la separare, Mioara Roman și Iosif Zilahy au rămas în relații foarte bune. Acesta i-a fost alături Mioarei Roman atât când aceasta a fost părăsită de Petre Roman, dar și ori de câte ori vedeta a avut probleme de sănătate.

citește și...