Motivul pentru care Roxana Vancea nu mai vrea copii. ”Nu mi-ar permite să mai fac asta”

10.09.2022, 17:31
Motivul pentru care Roxana Vancea nu mai vrea copii. ”Nu mi-ar permite să mai fac asta”
Motivul pentru care Roxana Vancea nu mai vrea copii

Fosta asistentă de televiziune Roxana Vancea, în vârstă de 32 de ani, a mărturisit că nu își mai dorește copii, cel puțin deocamdată. Aceasta a explicat și care este motivul. ”Să fiu iar gravidă sau legată de casă cu alt bebe nu mi-ar permite să mai fac asta”, a declarat Roxana Vancea în cadrrul unui interviu.

Roxana Vancea este căsătorită cu Dragoș, partenerul ei de viață având un băiețel care se numește Milan. Vedeta a devenit mămică pentru prima dată în luna noiembrie a anului 2021. Roxana Vancea a ales numele Zian pentru fiul ei, deși inițial spusese că micuțul va primi numele Ayan.

Fosta asistentă de televiziune a mărturisit, pentru click.ro, că nu își mai dorește un bebeluș, cel puțin deocamdată, și a explicat și de ce.

Motivul pentru care Roxana Vancea nu mai vrea copii. ”Cei doi pitici îmi ocupă tot timpul și nu îmi doresc nici să fie diferență foarte mare între ei”

”Nu mai vreau copii. Cei doi pitici îmi ocupă tot timpul și nu îmi doresc nici să fie diferență foarte mare între ei. Plus că abia aștept să mai crească puțin Zian să pot pleca peste tot cu ei. Să fiu iar gravidă sau legată de casă cu alt bebe nu mi-ar permite să mai fac asta”, a declarat Roxana Vancea pentru sursa mai sus-menționată.

Despre viața sa din prezent, vedeta a spus: „Da, este adevărat, sunt total schimbată, nici eu nu credeam că niște îngerași îți pot schimba viața, dar s-a întâmplat și în cazul meu, așa cum auzeam în jurul meu, înainte să devin mamă, că un copil este o binecuvântare. Cei mici provoacă dependență și prefer timpul petrecut cu ei, decât orice acțiune care înainte mi-ar fi plăcut. E și greu dar în același timp și foarte frumos. Sunt o femeie împlinită și fericită. Dacă m-ar fi întrebat cineva acum 3-4 ani ce mă face fericită m-aș fi raportat la ceva ce ține de mine. Acum, să văd copiii bine și sănătoși pentru că asta e cel mai important lucru. Fericirea lor îmi hrănește sufletul”.

citește și...