Nick de la N&D, despre fiica sa. ”Pot să fie și 15 de Andreea Marin, a mea e una singură!”

06.09.2022, 13:08
Nick de la N&D, despre fiica sa. ”Pot să fie și 15 de Andreea Marin, a mea e una singură!”
Nick de la N&D, despre fiica sa

Nick de la trupa N&D  are o fată superbă, pe nume Andreea. Despre fata sa a făcut artistul declarații în cadrul unui interviu.  ”Pot să fie și 15 de Andreea Marin, a mea e una singură! E total altceva! O salut pe această cale pe Andreea Marin, nu am nimic cu nimeni, să nu se înțeleagă altceva!”, a spus artistul.

Nick, pe numele său real, Nicolae Marin, a făcut parte din trupa N&D în urmă cu ani, unde a cântat alături de Delia.

În plan personal, artistul este căsătoritt cu Cătălina.  Nick esta tatăl unei fete care se numește Andreea. Despre fiica sa a vorbit Nick în cadrul unui interviu pentru click.ro. Andreea Marin are 15 ani și este pasionată de make-up.

Nick de la N&D, despre fiica sa. ”Așa o cheamă pe ea! Ce vreți să-i schimb numele de familie sau ce?”

Nick a comentat pe marrginea faptului că fiica sa are același nume cu cel al ”ânei surprizelor”, Andreea Marin: ”La încăpățânare îmi seamănă! E căpoasă, focusată pe ceea ce face.Și la talent pot să zic că mă moștenește, a început deja cu picturile. E new Andreea Marin și pe Instagram, tot așa o găsiți! Așa o cheamă pe ea! Ce vreți să-i schimb numele de familie sau ce? Pot să fie și 15 de Andreea Marin, a mea e una singură! E total altceva! O salut pe această cale pe Andreea Marin, nu am nimic cu nimeni, să nu se înțeleagă altceva!”.

”Atunci când o prezint cuiva toți mă întreabă: mă, chiar e fiica ta?! Mă mândresc cu ea. Înseamnă că sunt tânăr, nu? N-am făcut-o prea devreme, am făcut-o pe la 29 de ani. Generațiile anterioare se apucau mai devreme de treabă. Ori e ea prea dezvoltată, ori eu mă mențin!”, a mai spus artistul.

citește și...