Jean de la Craiova le-a făcut avansuri unor vedete din showbiz-ul autohton. Cine sunt acestea

06.09.2022, 13:40
Jean de la Craiova le-a făcut avansuri unor vedete din showbiz-ul autohton. Cine sunt acestea
Jean de la Craiova le-a făcut avansuri unor vedete din showbiz-ul autohton

Jean Dumitrache, cunoscut sub numele de scenă Jean de la Craiova, a recunoscut că a făcut avansuri unorr vedete din showbiz-ul românesc. Este vorba despre două artiste cunoscute de pe scena muzicală din țara noastră. De asemenea, Jean de la Craiova a măturisit și cu ce vedetă ar merge pe o insulă pustie.

Jean de la Craiova a participat la rubrica sosurilor iuți de la emisiunea ”La Măruță”, moderată de Cătălin Măruță la postul de televizune pro TV.

Întrebat cu ce vedetă din showbiz-ul românesc ar merge pe termen nedeterminat pe o insulă pustie, acesta a răspuns fără ezitare: Loredana Groza.

Jean de la Craiova le-a făcut avansuri unor vedete din showbiz-ul autohton. Cu cine s-ar căsători dacă nu ar fi însurat

Jean de la Craiova a dezvăluit ce femei din showbiz-ul românesc i-au refuzat avansurile. “Ruby și Oana Radu au fost nominalizate la femeile care (n.r. au primit avansuri)”, a spus acesta.

Întrebat cine este femeia din showbiz cu care s-ar căsători în secunda doi, dacă nu ar fi însurat, artistul a recunoscut că ar alege-o pe Monica Bîrlădeanu.

Cum a devenit celebră expresia ”Vă pupă Jean”

În anul 2009, binecunoscutul cântăreț Jean de la Craiova a făcut senzație la emisiunea ”Dansez pentru tine”, de la postul de televiziune Pro TV. Acesta a făcut pereche la concurs cu Sandra Neacșu. La emisiunea respectivă, Jean de la Craiova a rămas celebru și datorită expresiei ”Vă pupă Jean”. Coregraful Bursucu explica, într-un interviu, cine a spus prima dată ”Vă pupă Jean”. ”Ștefan Bănică Jr. a spus-o și apoi noi am transformat totul în brand”, dezvăluia Bursucu.

De asemenea, Bursucu a vorbit și despre cum decurgeau antrenamentele cu Jean de la Craiova astfel încât dansurile să iasă perfect. ”Pe Jean de la Craiova l-am bătut la propriu. Îi dădeam la palme peste mâini să stea într-o anumită poziție. Era vânăt pe brațe. Și-l băteam cu bățul peste picioare, pentru că altfel nu se putea”, a mărturisit coregraful.

citește și...