Pățaniile lui Nick de N&D în concerte. ”Se uitau speriați după mine”

28.08.2022, 13:33
Pățaniile lui Nick de N&D în concerte. ”Se uitau speriați după mine”
Pățaniile lui Nick de N&D în concerte

Nick de la trupa N&D a dezvăluit prin ce pățanii a trecut de-a lungul timpului în spectacolele la care a participat. Artistul a avut parte de tot felul de întâmplări mai puțin plăcute. Acesta a povestit că i s-a întâmplat să cadă de pe scenă sau să uite versurile melodiilor pe care le interpreta în concertele sale.

Nick, pe numele său real, Nicolae Marin, a făcut parte din trupa N&D în urmă cu ani, unde a cântat alături de Delia. În plan personal, artistul este căsătoritt cu Cătălina.  Nick esta tatăl unei fete care se numește Andreea.

Atistul a povestit despre unele întâmplări mai puțin plăcute de care a avut parte în spectacole de-a lungul anilor.

Pățaniile lui Nick de N&D în concerte. ”Cu mine s-a rupt scena la propriu”

„Am dispărut sub scenă la un moment dat! Cu mine s-a rupt scena la propriu, nu că am călcat pe lângă scenă ca domnul Boc. Pur și simplu, în mijlocul scenei, am căzut în gol câțiva metri. Nu știu ce fel de scenă era. M-am julit pe mâini. Ideea e că, la un moment dat, eram sub scenă până la piept și dansatorii nu înțelegeau ce se întâmplă. Se uitau speriați după mine. Publicul nu a știut ce să creadă, au crezut că-i vreo regie. Am ieșit din scenă exact ca Michael Jackson. Dar eu am ieșit că am căzut, nu că era vreo regie acolo”, a povestit Nick, notează click.ro.

„Mi s-a întâmplat să uit versurile piesei, culmea, ”Vino la mine”! Eram foarte conectat cu publicul și eram cuprins cu totul atmosferă. Oamenii cântau refrenul și, la un moment dat, trebuia să intre strofa a doua. Atât de tare cântau oamenii încât nu mai știam dacă am intrat cu prima strofă sau trebuie să intru cu a doua! Frate, zic, ce fac? Și am început cu versuile de la prima și am terminat cu cele de a doua strofă! Ciudat sentimentul!”, a mai dezvăluit artistul.

 

citește și...