Andreea Berecleanu face mărturisiri. ”Sunt împăcată cu toate alegerile mele”

19.08.2022, 17:14
Andreea Berecleanu face mărturisiri. ”Sunt împăcată cu toate alegerile mele”
Andreea Berecleanu face mărturisiri

Vedeta de televiziune Andreea Berecleanu, în vârstă de 47 de ani, se consideră o femeie împlinită atât în plan perrsonal, cât și în plan personal. Aceasta a făcut declarații despre viața sa în cadrul unui interviu. ”Sunt împăcată cu toate alegerile mele și îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru toate aceste daruri”, a spus Andreea Berecleanu.

Andreea Berecleanu este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare de știri. În prezent, aceasta apare la postul de televiziune Prima TV. Andreea Berecleanu a fost căsătorită cu Andrei Zaharescu, împreună cu care are doi copii, Eva și Petru. În prezent, Andreea Berecleanu este căsătorită cu medicul estetician Constantin Stan. Cei doi, care sunt căsătoriți din anul 2016,  îi au ca nași de cununie pe Ileana și Cătălin Badiu. Formează un cuplu, însă, de aproape zece ani.

Despre viața sa a făcut Andreea Berecleanu declarații într-un interviu pe care l-a acordat pentru revista Viva.

Andreea Berecleanu face mărturisiri. ”Am fost și sunt o femeie iubită și respectată”

”Ce am făcut până la 47?… Am trăit o copilărie frumoasă și plină de amintiri, am fost un copil răsfățat și iubit de părinți și bunici. Am ales să am o familie devreme, să fiu o mamă tânără. Am avut șansa unei cariere încă de la 18 ani, neîntreruptă, și care s-a dovedit cea mai bună alegere. Am fost și sunt o femeie iubită și respectată. Am doi copii foarte buni, un soț iubitor, o familie mare și frumoasă, cu multe clipe de fericire. Sunt împăcată cu toate alegerile mele și îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru toate aceste daruri”, a mărturisit Andreea Berecleanu pentru sursa mai sus-menționată.

”Eu văd viața doar pe plus, poate că nu întâmplător m-am născut primăvara, semn de renaștere a naturii și de dezmorțire pentru oameni. Despre vârstă, ce pot spune? Mama face calculul și îmi spune cât urmează să împlinesc, eu uit în fiecare an și nici nu am această preocupare. Când aveam 30, prietenele mele îmi spuneau că voi începe să aflu după 40. Nu s-a întâmplat! Acum îmi spun că voi afla după 50 cum trec anii, aștept să văd dacă așa e! Eu cred că ține de un anume tip de relaxare și de asumare”, a adăugat vedeta.

citește și...