Cum a ajutat-o Salman Khan pe Iulia Vântur în carieră. ”A fost cel care a făcut introducerea”

08.08.2022, 17:25
Cum a ajutat-o Salman Khan pe Iulia Vântur în carieră. ”A fost cel care a făcut introducerea”
Cum a ajutat-o Salman Khan pe Iulia Vântur în carieră

Vedeta de televiziune Iulia Vântur, în vârstă de 42 de ani, a explicat cum a ajutat-o în carieră iubitul ei, starul bollywoodian salman Khan, în vârstă de 56 de ani. ”Salman a fost cel care a făcut introducerea. Când ești prezentat de cineva ca el, trebuie să te prezinți de la același nivel profesional, nu ai cum să dezamăgești”, a mărrtuisit Iulia Vântur.

Vedeta de televiziune Iulia Vântur este stabilită de câțiva ani în India, țara de origine a iubitului ei, starul bollywoodian Salman Khan. În India, Iulia Vântur a reușit să își facă o carieră în showbiz. În ceea ce privește viața sa sentimentală și relația cu Salman Khan, Iulia Vântur este extrem de discretă.

Însă, Iulia Vântur a dezvăluit, pentru revista Viva, cum a ajutat-o Salman Khan în plan profesional. Aceasta a mărturisit că Salman Khan este un fel de manager pentru ea: ”Da, și am încredere în sfaturile și „expertiza” lui”.

Cum a ajutat-o Salman Khan pe Iulia Vântur în carieră. ”M-a susținut și chiar a crezut în mine. El a crezut în vocea mea mai mult decât am crezut eu însămi inițial”

”Salman a fost cel care a făcut introducerea. Când ești prezentat de cineva ca el, trebuie să te prezinți de la același nivel profesional, nu ai cum să dezamăgești. Acolo a fost adevărata muncă. Conținutul și examenul final eu le-am dat. Am fost privilegiată să am parte de sfaturile unui om cu o experiență de peste 30 de ani în Bollywood”, a declarat Iulia Vântur.

”M-a susținut și chiar a crezut în mine. El a crezut în vocea mea mai mult decât am crezut eu însămi inițial. Eu chiar nu-mi făcusem vreo speranță că voi începe o carieră în muzică, în India. Abia când mi s-a spus „ai un dar frumos, special… nu-l ignora”, am realizat că merită să pun extra muncă și energie. Meritam să fac asta pentru sufletul meu. Muzica este unul dintre cele mai frumoase daruri pe care le-am primit în viața mea”, a adăugat vedeta.

 

citește și...