”Puteam să fiu în locul Georginei”. Cine e femeia care l-a refuzat pe Cristiano Ronaldo. Americanca se dedică acum platformei OnlyFans

27.07.2022, 13:49

Cristiano Ronaldo trăiește zile pline de incertitudine. Portughezul, cu contract în vigoare la Manchester United, ar părea că ar vrea să plece de la echipa engleză pentru că nu va juca în Liga Campionilor,  dacă rămâne.

În timp ce așteaptă să-și afle destinul sportiv, Cristiano Ronaldo este în atenția presei din cauza modelului american Alyson Eckmann, fostă prezentatoare a televiziunii spaniole. Totul, pentru că Eckmann a decis să vorbească despre ‘CR7’, despre ‘discuțiile’ sale de o lună și despre presupusele invitații pe care jucătorul i le-ar fi făcut pentru a merge la el acasă. Invitații pe care ea, pe vremea când Ronaldo juca la Madrid, le-a respins.

Într-o dinamică cu urmăritorii săi de pe TikTok, Eckmann a decis să răspundă la o întrebare singulară: “Ați fost la petreceri private cu fotbaliști?”.

”Puteam să fiu în locul Georginei

Modelul în vârstă de 31 de ani, care acum este dedicat OnlyFans, a răspuns într-o înregistrare:

“Am prezentat evenimentul Cristiano Ronaldo pentru noul său parfum. Așa că am devenit ca niște prieteni la petrecere și Cristiano m-a invitat la petrecerea lui.  M-a chemat la el acasă, dar am refuzat. Puteam să fiu în locul Georginei”, a spus Alyson Eckmann, citată de Corriere dello Sport.

“Ne-am mai scris în următoarea lună, dar nimic special”

Femeia a acceptat să meargă la Cristiano Ronaldo.

“I-am spus lui Cristiano: ‘trebuie să îți trimiți șoferul la mine acasă, când îți spun eu”. Iar el a spus: ‘Bine, da’. “Așa că am plecat de la petrecere, ne-am despărțit.  Am băut câteva pahare de șampanie și deja, pe la trei dimineața, i-am spus că vreau să merg acasă și m-a trimis cu șoferul lui”.

Ceea ce a fost frapant a fost că, după ce , într-un alt videoclip intitulat “Ar fi putut fi Georgina”, referindu-se la soția jucătorului, Eckmann a reluat subiectul și a povestit ce s-ar fi întâmplat în aceeași noapte, după ce a plecat de la casa lui Ronaldo.

“Și apoi, când am plecat de la el de acasă, mi-a cerut numărul de telefon și ne-am trimis mesaje timp de o lună”, a spus ea în filmare.

“Cred că a vrut să mă invite la tine acasă. Dar el locuia în mijlocul pustietății și nu aveam de gând să meargă în mijlocul pustietății cu un taxi. Și nici eu nu mă culc cu celebrități pentru sportul de a mă culca cu celebrități.”, a conchis ea.

 

citește și...