Cum a reușit să slăbească Romanița Iovan după ce a devenit mamă. ”În timpul sarcinii am pus 24 kg. A fost o provocare pentru mine să scap de ele, dar am avut o ambiție de fier”

26.07.2022, 11:37
Cum a reușit să slăbească Romanița Iovan după ce a devenit mamă. ”În timpul sarcinii am pus 24 kg. A fost o provocare pentru mine să scap de ele, dar am avut o ambiție de fier”
Cum a reușit să slăbească Romanița Iovan după ce a devenit mamă

Creatoarea de modă Romanița Iovan, în vârstă de 57 de ani, arată foarte bine și este într-o formă fizică extraordinară. Vedeta are o siluetă extrem de armonioasă, însă a dezvăluit că pe vremea când eera însărcinată a luat multe kilograme în plus. ”În timpul sarcinii am pus 24 kg. A fost o provocare pentru mine să scap de ele, dar am avut o ambiție de fier”, a mărturisit aceasta.

Romanița Iovan este fost model, creatoare de modă și femeie de afaceri. Este mama unui băiat, Albert, din mariajul cu pilotul Adrian Iovan. Adolescentul are adrenalina în sânge și la 15 ani este pilot de raliu. Adrian Iovan și-a pierdut viața în tragedia aviatică din Munții Apuseni, care a avut loc în 2014. De mulți ani,  Romanița Iovan are o relație cu avocatul Iulian Gogan, care este cu 11 ani mai mic decât ea. Cei doi sunt împreună de 14 ani. Creatoarea de modă a dezvăluit, pentru revista Viva, că este logodită cu Iulian Gogan, iar acest lucru s-a întâmplat înainte ca cei doi să cunune un cuplu.

Romanița Iovan se prezintă foarte bine din punct de vedere fizic. Aceasta are o siluetă impecabilă și este într-o formă fizică extraordinară. Vedeta a mărturisit, în să, că pe vremea când era însărcinată a luat mult în greutate și nu i-a fost ușor să scape de kilograme.

Cum a reușit să slăbească Romanița Iovan după ce a devenit mamă. ”Făceam câte două ore de sport zilnic, o oră cardio și o oră fitness, și așa am reușit în 6 luni”

”În timpul sarcinii am pus 24 kg. A fost o provocare pentru mine să „scap de ele, dar am avut o ambiție de fier. Făceam câte două ore de sport zilnic, o oră cardio și o oră fitness, și așa am reușit în 6 luni. Am consumat întotdeauna cu moderație alimentele care mi-au plăcut. Secretul constă în numărul de calorii. Practic, nu consum mai mult de 1.500 de calorii pe zi. Mănânc fructe de sezon și salate, pește și foarte puțină carne”, a declarat Romanița Iovan pentru revista Viva.

Despre cum se menține în formă, creatoarea de modă a explicat: ”Rutina mea este, de fapt, un stil de viață echilibrat pe care l-am adoptat. Dieta este importantă (a fost dintotdeauna) și consum cu moderație alimentele care îmi plac. Poate că sunt o norocoasă, metabolismul mă ajută, am gene bune, dar este adevarat că, în cazul dulciurilor, le aleg cu grijă și număr caloriile. Nu consum alcool și nu fumez – dar aceasta este o alegere personală –, beau în schimb multă apă plată și fac zilnic exerciții fizice… Ah, și un mic truc este carafa cu apă în care se pune un ban sau o linguriţă de argint și busuioc proaspăt şi se lasă peste noapte. A doua zi se bea, pe stomacul gol, toată apa respectivă, 750 ml. Dacă ne gândim, de altfel, în istorie, pe perioada pandemiilor, cei bogați erau mai feriți, pentru că ei serveau mâncarea și băutura în servicii din argint”.

citește și...