Ce a declarat Diana Șoșoacă despre viața sa personală. ”Cred că toți bărbații și-ar dori o soție ca mine”

25.07.2022, 13:05
Ce a declarat Diana Șoșoacă despre viața sa personală. ”Cred că toți bărbații și-ar dori o soție ca mine”
Ce a declarat Diana Șoșoacă despre viața sa personală

Avocata Diana Șoșoacă, în vâstă de 46 de ani, a fost prezentă la emisiunea moderată de Denise Rifai la postul de televiziune Kanal D. Aceasta a făcut numeroase declarații, printre care și despre viața sa personală. ”Cred că toți bărbații și-ar dori o soție ca mine”, a spus Diana Șpșoacă, care a dat și detalii  despre partenerul său de viață.

Diana Șoșoacă este o avocat, dar și parlamentar, fiind cunoscută ca drept unul dintre cei mai vocali politicieni.

Aceasta a fost invitată la emisiunea ”40 de întrebări”, pe care Denise Rifai o modeează la postul de televiziune Kanal D. În cadrul show-ului, Diana Șoșoacă a vorbit și despre viața sa personală și desprte partenerul său de viață, Silviu.

Ce a declarat Diana Șoșoacă despre viața sa personală. ”Sunt liniștită, vorbește el acasă, ca eu să pot să compensez în public”

”Cred că toți bărbații și-ar dori o soție ca mine pentru că nu prea stau pe acasă și ar sta foarte liniștiți, numai că văd că Silviu o caută cu lumânarea, stă pe lângă mine. Da, este cea mai mare iubire a vieții mele, prietenii noștri spun că noi avem cel mai frumos copil de crescut: România. Ne-am cunoscut exact într-o luptă d-asta pentru România, pentru apărarea a tot ceea ce a mai rămas românesc. I-au închis vreo 3-4 site-uri în care vorbea despre lupta pentru recucerirea suveranității României, mai avem totuși o șansă. Pe vremuri mai și găteam, acum, când gătesc e sărbătoare. Deschide o șampanie că a gătit nevasta, ce să spun”, a spus Diana Șoșoacă, potrivit kanald.ro.

”Sunt liniștită, vorbește el acasă, ca eu să pot să compensez în public. Inteligența, sclipirea, impetuozitatea, curajul de a spune lucrurilor pe nume, verticalitatea și foarte multe cunoștințe de istorie (n.r așa a cucerit-o soțul pe Diana Șoșoacă). M-a cucerit cu inteligența, evident. Nu mai avem 15 ani să ne cucerim cu frumusețea. Frumusețea este interioară, mentală”, a adăugat aceasta.

 

citește și...