Principiul de viață după care se ghidează Andreea Marin. ”Nu stau să mă tot împiedic și să tot regret ceea ce nu mi-a ieșit în trecut”

27.07.2022, 12:45
Principiul de viață după care se ghidează Andreea Marin. ”Nu stau să mă tot împiedic și să tot regret ceea ce nu mi-a ieșit în trecut”
Principiul de viață după care se ghidează Andreea Marin.

Andreea Marin, în vârstă de 47 de ani, și-a deschis sufletul într-un interviu. Vedeta a vorbit despre principiile după care se ghidează în viață și despre regrete. ”Nu stau să mă tot împiedic și să tot regret ceea ce nu mi-a ieșit în trecut. Dacă nu mi-a ieșit, mă ridic și o iau de la capăt. Acesta e principiul meu”, a declarat aceasta.

Andreea Marin a mărturisit, la postul de televiziune Antena Stars, după ce principii se ghidează în viață și cum reușește să depășească momentele dificile.

De asemenea, vedeta a explicat că nu are regrete.

Principiul de viață după care se ghidează Andreea Marin. ”Tot ce s-a întâmplat în viața mea cred că așa trebuia să se întâmple”

”Viața e cum e, ne oferă și surprize câteodată. Nu am regrete, deloc. Nu cred că e nevoie decât de un motto de care să te ții că dacă ai prea multe nu faci nicio mare treabă în viață. Să crezi în ceva și să mergi pe linia dreaptă spre a împlini ceea ce îți dorești, ceea ce visezi ținându-te de valorile tale. Nu există nu se poate. Există și momente în viață în care nu ies toate așa cum am vrea, există și momente când avem căderi. Suntem oameni, până la urmă. În acel moment în care nu mai pot, eu mai pot puțin, știu asta. Mă ridic, o iau de la capăt, caut alte soluții, caut în imaginația mea alte scenarii. Nu-mi amintesc când să nu fi gândit așa”, a detaliat Andreea Marin, potrivit spynews.ro.

”Sunt un om care privește clar întotdeauna doar spre viitor. Nu stau să mă tot împiedic și să tot regret ceea ce nu mi-a ieșit în trecut. Dacă nu mi-a ieșit, mă ridic și o iau de la capăt. Acesta e principiul meu. Tot ce s-a întâmplat în viața mea cred că așa trebuia să se întâmple. Și cele care m-au ținut pe loc un loc, și cele care m-au învățat lecții de viață, și greutățile. Toate au avut un rost”, a mai spus vedeta.

Andreea Marin a fost căsătorită de trei ori și are un copil

Andreea Marin se poate lăuda cu o carieră impresionantă în televiziune. Una dintre cele mai de succes emisiuni pe care aceasta le-a realizat a fost ”Surprize, surprize”, de la Televiziunea Națională.

În plan personal, Andreea Marin s-a căsătorit prima oară în anul 1995, la vârsta de 21 de ani, cu Cristian Gheorghiță. Cei doi au divorțat după trei ani de mariaj. În anul 2005, Andreea Marin a început povestea de dragoste cu celebrul Ștefan Bănică Junior, cu care s-a căsătorit un an mai târziu, în mare secret, în America. Cei doi au împreună o fiică, Violeta. Andreea Marin și Ștefan Bănică Junior au anunțat că divorțează în ianuarie 2013. Ulterior, Andreea Marin s-a căsătorit cu medicul turc Tuncay Ozturk. Cei doi au divorțat după trei ani de căsnicie, în anul 2016. De câțiva ani, Andreea Marin formează un cuplu cu Adrian Brâncoveanu.

citește și...