Care este starea de sănătate a lui Alexandru Arșinel. ”L-am internat pe tata în urmă cu câteva zile la un cămin specializat pe probleme locomotorii”

21.07.2022, 12:27
Care este starea de sănătate a lui Alexandru Arșinel. ”L-am internat pe tata în urmă cu câteva zile la un cămin specializat pe probleme locomotorii”
Care este starea de sănătate a lui Alexandru Arșinel

Binecunoscutul și îndrăgitul actor Alexandru Arșinel, în vârstă de 83 de ani, are probleme de sănătate. Unul dintre băieții artistului a dat detalii despre starea acestuia. ”L-am internat pe tata în urmă cu câteva zile la un cămin specializat pe probleme locomotorii”, a declarat Cristian, fiul cel mic al actorului.

Alexandru Arșinel este unul dintre cei mai apreciațo și mai îndrăgiți actori din Român ia. În plan personal, Alexandru Arșinel este căsătorit de foarte mulți ani cu Marilena, femeia cu care are doi băieți.  De ceva vreme, partenera de viață a actorului are probleme de sănătate și a ajuns să nu poată merge fără ajutor. În toamna lui 2016 soţia lui, Marilena, a căzut pe scări şi a rămas imobilizată într-un scaun cu rotile.

În ultima perioadă de timp, Alexandru Arșinel s-a confruntat cu probleme de sănătate.  Fiul cel mic al artistului, Cristian, a dat detalii despre starea de sănătate a lui Alexandru Arșinel, pentru impact.ro.

 

Care este starea de sănătate a lui Alexandru Arșinel. ”Tata are niste escare la călcâie și nu se mai poate deplasa. Am decis că e mai bine așa pentru a începe procesul de vindecare și de a se recupera locomotor”

 

”L-am internat pe tata în urmă cu câteva zile la un cămin specializat pe probleme locomotorii, din apropierea Bucurestiului. Tata are niste escare la călcâie și nu se mai poate deplasa. Am decis că e mai bine așa pentru a începe procesul de vindecare și de a se recupera locomotor”, a declarat Cristian, fiul lui Alexandru Arșinel, pentru sursa mai sus-menționată.

 

„Mental, tata e bine, recunoaște lumea din jur și vorbește. Însă nu mai glumește ca pe vremuri. Nu știm cât va rămâne internat, cât va fi necesar pentru recuperarea sa. Mama a rămas acasă!”, a adăugat băiatul îndrăgitului actor.

citește și...