O tânără vrea să se căsătorească cu un pușcăriaș violent. Bărbatul este condamnat 24 de ani pentru două crime.„Știi că omul acela a așteptat 12 ani. Tot corpul îmi tremura”

15.07.2022, 16:29

O britanică care s-a căsătorit cu un ucigaș care ispășește o pedeapsă de 24 de ani de închisoare l-a întâlnit pentru prima dată, potrivit unor informații. Naomi Wise a devenit virală cu diverse videoclipuri TikTok în care explică idila. Femeia a ajuns să-l cunoască pe ucigaș printr-un program de scrisori pentru prizonieri. „Știi că omul acela a așteptat 12 ani. Eram atât de emoționată, încât tot corpul îmi tremura”, a spus ea.

Naomi Oquendo nu l-a întâlnit niciodată pe Victor Oquendo, deși au fost în contact timp de doi ani.

Numită anterior Naomi Wise, mentorul din închisoare s-a îndrăgostit de Oquendo, 31 de ani – poreclit Animal – după o serie de discuții online, potrivit dailymail.co.uk.

O femeie din Marea Britanie a început o relație de la distanță cu un pușcăriaș violent

Victor Oquendo se află în spatele gratiilor de 12 ani după ce a împușcate doi rivali în timpul unui conflict între bande și a fost găsit vinovat și pentru trei jafuri armate. Pentru aceste fapte a primit o condamnare de 24 de ani de închisoare, din care a executat deja jumătate,

Îndrăgita Naomi, în vârstă de 27 de ani, care nu este încă căsătorită oficial cu Oquendo, este foarte deschisă în ceea ce privește detaliile vieții sale neconvenționale de soție de pușcăriaș și își informează în mod regulat urmăritorii din rețelele de socializare.

Tânăra a zburat până în Michigan

Tânăra care locuiește în Manchester, a zburat până în Michigan, SUA, weekendul trecut, pentru a-l vedea pe ca să își întâlnească viitorul soț.

Naomi a spus că soțul ei a apucat-o de față și i-a dat un “sărut intens” imediat ce s-au văzut.

Ea a glumit: “Știți că omul acela așteaptă de 12 ani. Acel sărut a fost o acumulare de 12 ani de lipsă de contact pentru acest bărbat.”.

Perechea nu este încă căsătorită oficial, dar se referă la ei înșiși ca soț și soție.

Oquendo i-a dăruit un inel de logodnă, o verighetă și un inel de eternitate.

Vorbind despre ziua ei de poveste, Naomi a spus: “Am trecut de securitate, am intrat în sala de vizită și am putut vedea doar ceafa lui. Și am fost ca și cum, oh, Doamne, e al dracului de adevărat. Sunt atât de emoționată în acest moment, încât îmi tremură tot corpul. Ne-am petrecut tot timpul râzând și hrănindu-ne reciproc cu mâncare’.

Ea plănuiește chiar să se mute peste Ocean pentru a fi mai aproape de el.

În timp ce se află în Michigan, ea s-a întors la Carson City Correctional Facility pentru a-l vedea pentru a doua oară.

Oquendo va fi eligibil pentru eliberare condiționată abia în 2034, dar ar putea rămâne după gratii până în 2052.

Naomi a lansat o petiție pentru a obține clemență pentru iubitul ei, care a strâns până acum peste 26.000 de semnături.

„Mama lui Victor a fost victima a nenumărate sume de abuzuri din partea tatălui său. Situația cu care s-au confruntat a făcut ca Victor și frații săi să fie luați în plasament. Bandele din Detroit i-au arătat ce înseamnă o “familie” dar asta i-a oferit și șansa de a supraviețui pe străzi. Dar în același timp a preluat și stilul de viață al criminalilor. Nu îi justific crimele și nici el nu o face. Victor știe că nu este inocent, că nu este o victimă. Îi pare rău pentru crimele comise”, a mai spus ea.

citește și...