Fotografia care i-a lăsat pe internauți fără cuvinte. Cum a pozat soția lui Leo Messi

22.06.2022, 18:28

Am văzut deja multe vedete în bikini, dar văzând aceste imagini ale Antonelei Rocuzzo, nu există nicio îndoială că anul acesta a fost depășit. Soția lui Leo Messi se bucură de câteva zile de vacanță în Ibiza și a pozat într-o ipostază cu adevărat spectaculoasă.

La 34 de ani, argentiniana a arătat extrem de sexy în apele Ibiza, purtând un bikini măgulitor de culoarea mentei care i-a scos în evidență silueta.

Văzând-o, mulți au rămas fără cuvinte și se întreabă cum este posibil ca ea să fie atât de grozavă după ce a avut trei copii.
Antonella și-a revenit foarte bine după cele trei sarcini, după ce i-a născut pe Thiago, Mateo și Ciro, în vârstă de nouă, șapte și, respectiv, patru ani.

Fotografia care i-a lăsat pe internauți fără cuvinte

Antonela Roccuzzo se bucură alături de soțul ei Lionel Messi de câteva zile de odihnă, soare și plajă pe paradisiaca insula spaniolă Ibiza. Ambii profită de pauza de fotbal pentru a-și găsi liniștea în acel mediu idilic. Și din acel loc, ea încarcă fotografii pe rețelele ei de socializare, printre care se numără și o fotografie pe care și-a lăsat-o fără suflare pe urmăritorii ei de pe Instagram.

„Frumoasa insula”, a scris Roccuzzo într-o postare pe contul său de Instagram, în care are aproape 19 milioane și jumătate de urmăritori. Acolo, publicația conținea o serie de imagini cu vacanțele lui Messi la Ibiza. Într-una dintre fotografii, atacantul și soția sa apar pe puntea unui iaht, cu marea și coasta insulei în fundal. Amândoi sunt în costume de baie, se îmbrățișează și se uită la camera cu un zâmbet.

Dar, fără îndoială, imaginea care a atras cel mai mult atenția adepților lui Roccuzzo a fost o a doua fotografie. Acolo este văzută purtând un bikini turcoaz, ochelari negri și bucurându-se de soarele care cade pe Marea Mediterană. Cu mâna pe cap, mama lui Mateo, Ciro și Thiago zâmbește în timp ce ridică privirea spre cer, așezată pe puntea iahtului.

Postarea pe care a încărcat-o Roccuzzo a avut abia o oră de publicare în această luni și a avut deja aproape 430.000 de aprecieri de la utilizatori, iar comentariile urmăritorilor au venit în zeci, majoritatea cu laude pentru Rosario. Astfel, se pot citi în publicație expresii precum „frumoasă”, „cea mai frumoasă din lume”, „frumoasă” sau „Regina”, pe lângă emoticoanele deja tradiționale ale inimii sau focului, care exprimă și ele. admiratie pentru frumusete. a soției lui Messi.

citește și...