Mihai Trăistariu are planuri mari. Artistul vrea să își construiască un hotel. “Banii vin din toate părțile”

11.06.2022, 13:01
Mihai Trăistariu are planuri mari. Artistul vrea să își construiască un hotel. Banii vin din toate părțile
Mihai Trăistariu, dezvăluiri desspre fratele său. ”În trecut am avut mici clinciuri”

Mihai Trăistariu are planuri mari de viitor. Artistul vrea să se reinventeze și să se implice în domeniul imobiliarelor. Succesul în lumea afacerilor este unul răsunător pentru Mihai Trăistariu, iar artistul nu poate să nu profite de el , așa că vedeta vrea să își construiască un hotel, fie la mare, fie la munte. ” Vreau să îmi fac un hotel, ori la mare, ori la munte. Îmi plac hotelurile astea. Important e să găsesc un loc bun și să îl fac”.

Mihai Trăistariu deține mai multe apartamente la malul mării, de pe urma cărora scoate sume importante de bani. Artistul vrea să își investească profitul și nu stă pe gânduri. Numeroși turiști vor să se cazeze la apartamentele pe care le deține pe malul mării.

Așa că vedeta își propune să construiască un hotel la mare, precizând că nu îl ajută nimeni în acest sens și este pregătit să eșueze sau să aibă succes.

Mihai Trăistariu vrea să își ridice un hotel

“La ora asta sunt fericit, banii vin din toate părțile. Încerc să îmi plătesc ratele la bănci și să mă apuc de strâns, fiindcă turismul asta funcționează. Vreau să îmi fac un hotel, ori la mare, ori la munte. Îmi plac hotelurile astea. Important e să găsesc un loc bun și să îl fac. (…) Nu mă sfătuiește nimeni, vreau să mă ocup de acest domeniu. O mai dai și în bară, dar de multe ori am nimerit-o.(…)”, a declarat Mihai Trăistariu la Antena Stars, în exclusivitate.

Ideea de a construi un hotel a venit după ce artistul a primit nenumărate oferte pentru cazare la apartamentele pe care le deține pe malul mării. Mihai Trăistariu a declarat că are deja rezervări pentru peste trei sferturi din acest sezon estival, din aprilie până la mijlocul lunii septembrie.

Câţi bani face Mihai Trăistariu din apartamentele de pe litoral

Artistul a spus recent că în timp ce prețul unui apartament din Mamaia Nord, în plin sezon, este de 500 – 600 de lei pe noapte, el cere doar 350 de lei pentru apartamentele lui.

„Până anul trecut rămâneam, în medie, după ce achitam salarii și impozite cu circa 20.000 de euro. Anul acesta îndrăznesc să sper că voi avea parte de un câștig final de 30.000 de euro. Nu pot decât să mă bucur, știind că mai am de achitat băncii 2 miliarde de lei vechi”, a spus cântărețul

citește și...