Un bărbat din India a divorțat de soția sa pentru că femeia îi gătea în fiecare zi acelaşi fel de mâncare: “Nu a mai rezistat”

08.06.2022, 15:25

Un judecător din India a dezvăluit motivul pentru care un bărbat a decis să divorţeze de soţia sa, după mai mulţi ani de căsnicie.  Magistratul din India a spus că un bărbat a divorțat de soția sa pentru că femeia i-a gătit zilnic tăiței instant. Soțul a spus că soția lui nu știe să pregătească mâncare. ”Nu a mai rezistat”.

ML Raghunath, un judecător principal al Curtii de district și ședințe, a povestit cazul pe 27 mai la o conferință de presă la o instanță din Mysuru, un oraș din regiunea de sud-vest a Indiei, a raportat The New Indian Express.

Raghunath a declarat pentru presa că era judecător de district în Ballari când s-a ocupat de ceea ce el a numit „cazul Maggi”. El nu a oferit informații despre data cazului și nici numele cuplului implicat. Insider nu a putut verifica în mod independent cazul,  relatează The Independent.

Soţia îi gătea în fiecare zi acelaşi fel de mâncare

Bărbatul a spus că soția lui  îi cumpăra pachete de tăiței Maggi, o marcă de tăiței instant, și îi servea la micul dejun, prânz și cină pe tot parcursul căsătoriei lor, a spus Raghunath la conferința de presă, potrivit publicației de știri.

În cele din urmă, cuplul a divorțat cu acordul reciproc, a spus judecătorul. În conformitate cu Legea specială privind căsătoria din India din 1954, divorțul prin consimțământ reciproc necesită ca ambele părți să trăiască separat timp de un an și să fie de acord să desființeze căsătoria.

”Nu a mai rezistat”

Soțul a spus că soția lui nu știe să pregătească mâncare în afară de tăițeii Maggi”, a povestit el. „Primea tăiței la micul dejun, prânz și cină. S-a plâns că soția sa mergea la magazin să cumpere mâncare, dar se întorcea acasă doar cu tăiţei instant. Nu a mai rezistat”

Un studiu din 2018 al Jurnalului Internațional de Management, Tehnologie și Științe Sociale a constatat că India a înregistrat o rată a divorțurilor de 11%. Același studiu a constatat că SUA a înregistrat o rată a divorțurilor de 50%.

În timp ce rata divorțurilor din India este scăzută, Raghunath a spus că mai multe cupluri căsătorite au încercat să renunțe la asta în ultimii câțiva ani.

„Cazurile de divorț cresc drastic de-a lungul anilor”, a spus Raghunath la conferința de presă, potrivit The New Indian Express. “Cuplurile trebuie să rămână împreună cel puțin un an înainte de a solicita divorțul. Dacă nu ar exista o astfel de lege, ar fi cereri de divorț depuse direct de la sălile de nuntă”.

 

citește și...