FOTO / Apariție de senzație a lui Karmen, fiica lui Adi Minune. Fanii au comparat-o cu Jennifer Lopez!

07.06.2022, 16:50
FOTO / Apariție de senzație a lui Karmen, fiica lui Adi Minune. Fanii au comparat-o cu Jennifer Lopez!
FOTO / Apariție de senzație a lui Karmen, fiica lui Adi Minune. Fanii au comparat-o cu Jennifer Lopez!

Silvia Claudia Simionescu, cunoscută sub numele de scenă Karmen, a avut o apariție de senzație în mediul online. Fotografiile postate de fiicxa celebrului Adi Minune a stârnit imediat interesul internauților. Așa cum arată în imaginile respective, Karmen seamănă izbitor de mult cu diva hollywoodiană Jennifer Lopez.

Karmen, în vârstă de 24 de ani, este una dintre cele mai senzuale preezențe din showbiz-ul românesc.

Fiica lui Adi Minune și-a surprins extrem de plăcut fanii din mediul online cu cele mai recente imagini.

Apariție de senzație a lui Karmen, fiica lui Adi Minune. Complimentată de fani

Îmbrăcată într-o rochie scurtă, cu franjuri și spatele gol, cu părul prins într-un coc lejer, Karmen a arătat de excepție. Felul în care aceasta arată i-a făcut pe internauți să o asemene cu celebra actriță și cântăreață jennifer Lopez.

”Am crezut ca este Jennifer Lopez! Esti superba”, ”Cu Jennifer Lopez semeni aici😁”, ”Superbă”, ”Ești o frumoasă”, ”Wow! Superba!”, ”Cat poti fi de frumoasa si perfecta!”, ”Ce bine iti sta asa!!! Superba!”, ”Frumoasa femeie ești”, ”Frumusețe, frumusețe”, a fost complimentată karmen de fanii din mediul online.

Karmen are o fetiță cu Bogdan Căplescu

Karmen este mama unei fetițe, Sofia Maria Rossa, din relația cu Bogdan Căplescu. Fiica lui Adi Minune a explicat, într-un interviu pentru revista Unica, cum este viața sa de mămică și cum o ajută partenerul ei de viață.

„Suntem amândoi la fel de implicați în creșterea lui Sofi și consider că atât eu, cât și Bobo (n.r. soțul ei, Bogdan Căplescu) facem ce e mai bine pentru Sofi. Uneori facem cu rândul seara, când trebuie să o adormim, dar de la schimbatul scutecelor, până la joacă, suntem prezenți amândoi. Și da, avem și ajutor în acest sens. Avem mare noroc de părinții noștri – sunt niște bunici minunați pentru Sofi și ne învață și pe noi cum să creștem alături de ea și cum să o educăm cât mai bine“, a mărturisit Karmen.

citește și...