FOTO / Ruby, topless. E mai hot ca niciodată!

30.05.2022, 11:55
FOTO / Ruby, topless. E mai hot ca niciodată!
FOTO / Ruby, topless. E mai hot ca niciodată!

Ana Claudia Grigore, cunoscută sub numele de scenă Ruby, este una dintre cele mai incendiare apariții din showbiz-ul românesc. Artista, în vârstă de 33 de ani , și-a surprins fanii din mediul online cu mai multe fotografii în care apare pe jumătate goală, în pat. Ruby a pozat fără sutien, iar imaginile au stârnit valuri de reacții din partea celor care îi urmăresc activitatea pe rețelele de socializare.

În cele mai recente imagini pe care le-a postat pe rețelele de socializare, Ruby apare întinsă în pat, îmbrăcată cu o pereche de blugi, în timp ce în partea de sus este complet dezbrăcată.

”Ciao belli!🧚🏾‍♀️ Va pupa Ruby💋 #pericol public”, a scris ea în dreptul fotografiilor.

Ruby, topless. Cei i-au transmis cei care au văzut-o

Imaginile au adunat like după like, dar și numeroase comentarii din partea internauților.

”Bună rău”, ”Fă-mă Doamne pat”, ”Superbă ești chiar ești un rubin foarte pretios”, ”Au, mama”, ”Își arde numai de golăneală”, ”Arată mai bine Loredana Groza”, ”Superbă ca întotdeauna!”, ”Minunată”, ”Esti frumoasa foc”, ”Atât de frumoasă”, ”Frumos!!!”, ”Să-ți fie rușine”, ”Ești mirobolantă”, ”Daca s-a cam uitat de tine incepi sa te faci remarcata prin a-ti expune trupul”, Cu muzica praf, cu astea ramai poze nud”, ”Cea mai sexy și senzuală fată”, sunt câteva dintre mesajele primite de Ruby în mediul online.

Ruby are o relație cu Robert

Ruby, una dintre cele mai lipsite de inhibiții vedete din showbiz-ul autohton,  formează un cuplu de mulți ani cu Robert Adrian, împreună cu care a participat și la emisiunea ”Asia Express”, de la Antena 1. Ruby și Robert s-au cunoscut la filmările videoclipului „Stinge lumina” al artistei, unde acesta a jucat rolul bărbatului cucerit de formele voluptuoase ale solistei. Robert este dansator de profesie și mare pasionat de sport. De altfel, iubitul lui Ruby a participat și la show-ul „Ninja Warrior”, difuzat de Pro TV.

În ultima perioadă de timp au apărut zvonuri confom cărora Ruby și Robert nu ar mai forma un cuplu, lucrru pe care artista l-a dezmințit. Despre relația sa cu Robert a făcut aceasta declarații pentru wowbiz.ro. “Nu sunt singură, sunt în aceeași relație, doar că îmi place să îmi țin viața mea personală, personală și să las oamenii să se bucure de munca mea și de activitatea mea artistică, nu vreau să îi fac de cap cu ceea ce trăiesc eu în particular”, a explicat Ruby.

citește și...