Fosta iubită a lui Alex Bodi, atacată în miez de noapte, în Londra. ”Omoară oameni”

27.05.2022, 18:16

Daria Radionova a fost jefuită în miez de noapte, în Londra.  Fosta iubită a lui Alex Bodi a povestit prin ce momente de groază a trecut. Totul s-a întâmplat în fața magazinului pe care îl deține în Londra.  Rusoaica susține că hoții sunt capabili chiar şi să ucidă pentru câteva lucruri scumpe. ”Fură ceasuri și chiar omoară oameni pentru ceasuri.”

Fosta iubită a lui Alex Bodi a făcut publice primele imagini cu momentele terifiante prin care a trecut. Rusoaica a fost atacată și jefuită în miez de noapte, chiar în fața magazinului din Londra, pe care îl deține.

Pentru a clarifica situația, Daria Radionova a cerut filmarea video din zona în care locuiește și a postat totul în mediul online. În videoclipul respectiv,  fosta iubită a lui Alex Bodi poate fi văzută cum se dă jos din mașină, fiind acompaniată de o altă persoană, iar mai mulți indivizi vin în fugă din partea opusă a străzii, moment în care începe și atacul.

”Fură ceasuri și chiar omoară oameni pentru ceasuri”

Tânăra a mărturisit că este extrem de înspăimântată de cele întâmplate. Daria a mărturisit că a mai fost martoră la foarte multe jafuri care s-au petrecut în capitala Angliei.

„În perioada asta, Londra e extrem de periculoasă. Nu știu ce se întâmplă, poliția nu face nimic. Sunt jafuri pe fiecare zi. S-a întâmplat chiar în fața magazinului meu de câteva ori, în fața ochilor mei. Fură ceasuri și chiar omoară oameni pentru ceasuri.”, a declarat Daria Radionova.

Bolidul de lux al Dariei Radionova, făcut praf la Londra

Daria Radionova a mai trecut prin clipe dificile după ce i-a fost distrus bolidul de lux. În luna noiembrie a anului precedent, rusoaica era șocată după ce și-a găsit Lamborghini-ul Aventador distrus.

“Nu pot să explic ce am simțit când am văzut-o așa! Literalmente mi s-a rupt inima în bucăți. Partea cea mai dezgustătoare este că oamenii care treceau pe acolo arătau mașina și râdeau. Cum este posibil? De ce oamenii sunt atât de cruzi? De ce oamenii sunt fericiți pentru pierderea altcuiva?

Stăteam plină de durere și lacrimi și oamenii râdeau… Până acum, nu știu cine a făcut asta.

Cine nu are rușine și nici inimă să spună că a stricat ceva într-un mod atât de dezgustător!!! Și de ce? Pentru ce? Singurul lucru pe care îl știu este acesta: «Karma nu doarme niciodată», iar persoana care a făcut-o va plăti pentru asta mai devreme sau mai târziu”, a transmis Daria pe Instagram.

citește și...