Andreea Bălan, reacție dură cu privire la divorțul dintre Alina Sorescu și Ciucu. Ce a transmis vedeta

06.05.2022, 13:15
Andreea Bălan, reacție dură cu privire la divorțul dintre Alina Sorescu și Ciucu. Ce a transmis vedeta
Cum se relaxează Andreea Bălan. ”Tot timpul am fost din relație-n relație, așa și n-am avut libertatea să mă distrez”

Andreea Bălan a comentat cel mai controversat divorț din showbiz. Blodina a transmis un mesaj dur cu privire la divorțul colegei de breaslă.  Foștii soți, Alina Sorescu și Ciucu, își dispută custodia copiilor, iar  Andreea Bălan a oferit prima reacție. 

Alina Sorescu a declarat recent că a depus actele de divorț în luna ianuarie a acestui an, iar soțul ei i-a intentat un proces prin care solicită ca domiciliul fetelor lor să fie stabilit la el.

Andreea Bălan este una dintre vedetele care au reacționat în urma mesajului făcut public de artistă. Vedeta a empatizat cu Alina Sorescu, trecând și ea prin fix același gen de probleme din pricina fostului soț, George Burcea.

Andreea Bălan, reacție dură cu privire la divorțul dintre Alina Sorescu și Ciucu

,,Copiii rămân cu mama“, a scris artista pe rețelele de socializare, o aluzie clară, la cel mai mediatizat divorț din showbiz.

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au decis că e mai bine să se despartă. Vestea divorțului celor doi a fost confirmată luni, 2 mai.  Decizia de a se despărți în mod oficial de celebrul designer vestimentar vine la 12 de ani de la căsătoria lor.

Ciucu a cerut printr-o ordonanță președințială ca cele mici să locuiască cu el

Designerul vestimentar a cerut printr-o ordonanță președințială ca cele mici să locuiască cu el până la decizia finală a justiției.  Locuința lui Ciucu ar fi, scrie spynews.ro, mai spațioasă decât apartamentul în care stau acum cu mama lor.

Artista a decis să facă primele declarații despre situația în care se află cu celebrul designer.

Mesajul Alinei Sorescu

„Dragii mei, nu voiam să comentez pentru că, așa cum știți cu toții, am fost încă de copil un om discret, cu un parcurs serios și m-am ținut departe de scandaluri.

Având în vedere că au apărut informații eronate în presă, este nevoie să fac o precizare. La începutul anului am introdus acțiunea de divorț, iar în cadrul acestui proces soțul meu a intentat acum o ordonanță președințială, în care cere domiciliul fetițelor noastre la el până la soluționarea în instanța a procesului.

Voi face tot posibilul să îmi protejez fetițele, să muncesc pentru a le crește și să le educ armonios, că și până acum. Le mulțumesc părinților mei care sunt alături de mine și tuturor celor care în aceste zile mi-au trimis mesaje de încurajare. Alina Sorescu”, este mesajul postat în urmă cu doar puțîn timp de Alina Sorescu.

Designerul a infirmat zvonurile, mărturisind că nu se pune problema de un divorț, în urmă cu câteva luni.

“Am mai spus-o și o spun. Nu, nu divorțăm. Nu avem niciun fel de probleme în relația de cuplu, doar ne bucurăm de discreție, preferăm să nu discutăm despre lucrurile intime.”, spunea Alexandru Ciucu cu ceva vreme în urmă, pentru fanatik.ro.

citește și...