Ilinca Vandici își cere scuze, după valul de critici. „Mă doare. Nu accept”

05.05.2022, 16:40
Ilinca Vandici își cere scuze, după valul de critici. „Mă doare. Nu accept”
Motivul pentru care Ilinca Vandici a fost părăsită de un iubit. ”Am suferit foarte mult, am plâns mult”

Ilinca Vandici regretă declarațiile cu privire la relația pe care o are cu soțul său și ce ar fi în stare să îi ierte acestuia. Prezentatoarea TV a mărturisit că a învățat o lecție extrem de importantă, aceea de a nu mai declara public ce simte.

Ilinca Vandici a fost în centrul atenției, după ce a făcut mai multe declarațîi controversate în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, dar și în cadrul podcast-ului lui Damian Drăghici.

Vedeta a mărturisit că și-ar ierta partenerul de viață dacă acesta ar înșela-o. Majoritatea oamenilor au criticat decizia femeii, spunând că nu sunt de acord cu acest lucru. Unul dintre criticii vedetei a fost Florin Grozea, fost membru al trupei Hi-Q. 

Ilinca Vandici a recunoscut public că a greșit

Ilinca Vandici a venit în emisiune lui Teo Trandafir de la Kanal D și a încercat să ofere explicațîi în legătură cu declarațiile controversate pe care le-a dat în timpul celor două emisiuni.

„Am greșit. M-a durut foarte tare, practic vorbim de două apariții podcast-ul și «40 de întrebări». Din doua apariții de două ore jumătate, totul s-a redus la trei-patru răspunsuri a câte două minute!

În general, mi-am asumat întotdeaua lucruri, nu știi cât mă doare! Nu accept momentele în care sunt jignită, eu nu am făcut asta. După tot ce s-a întâmplat, îmi vine foarte greu să mă uit la mine. Nu știu de ce nu am acordat mai multă atenție. Am lăsat să se înțeleagă altceva.

Asta cu violența mă doare, eu susțin femeile, copiii. Andrei nu a fost în situația de a mă înșela. În schimb, în trecut, mi s-a întâmplat asta. Acel bărbat nu era soțul meu, era iubitul meu, și totuși l-am iertat pentru infidelitate!

Dacă iert, nu înseamnă că accept sau promovez asta. Fiecare femeie are propriile reguli. Suntem oameni și suntem supuși greșelii. Am greșit pentru că nu mi-am găsit cuvintele potrivite. Totul s-a dus într-o zonă de violență, abuz, crimă!

În 17 ani de carieră, am avut un discurs frumos, e prima oară când se întâmplă asta! E dureros! De o vreme încoace sunt foarte tristă, am luat pauză de la rețele de socializare. Am stat eu cu mine și am analizat”, a declarat Vandici, la Kanal D.

Ce declarații a făcut vedeta

În cadrul emisiunii prezentată de Denise Rifai, Ilinca Vandici a spus că Andrei Neacșu, soțul ei, este mai presus decât propriul copil.

„Prima oară în viața mea a fost Andrei. Indiferent ce s-ar întâmpla, el rămâne pe primul loc în viața mea. Noi doi împreună facem un cuplu pentru copilul nostru. Zian nu îi va lua locul și nu i-l va lua niciodată. Andrei este pe primul loc în viața mea”, a declarat Vandici.

Mai mult, în luna martie a acestui an, prezentatoarea TV a precizat, în cadrul podcastului prezentat de Damian Drăghici, că l-ar ierta pe actualul soț dacă ar înșela-o.

citește și...