FOTO / Otniela Sandu, siluetă de vis. E răvășitoare în costum de baie!

26.04.2022, 16:45
FOTO / Otniela Sandu, siluetă de vis. E răvășitoare în costum de baie!
FOTO / Otniela Sandu, siluetă de vis. E răvășitoare în costum de baie!

Otniela Sandu se poate lăuda cu o siluetă de vis și un trup cu forme foarte armonioase. Blonda a dat publicității, pe contul său de pe o ețea de socializare, câteva fotografii din vacanța petrecută în Spania. În costum de baie, Otniela Sandu este o aparițiie răvășitoare, care atrage imediat toate privirile.

Otniela Sandu are 30 de ani, a terminat Facultatea de Jurnalism și este pasionată de actorie. Încă din copilărie, și-a dorit să devină actriță sau prezentatoare de știri. Otniela Sandu este pasionată și de make-up. Blonda a participat la emisiunea ”Ferma”, de la Pro TV, iar ulterior a fost una dintre vedetele care au concurat la show-ul ”Bravo, ai stil! Celebrities”, de la postul de televizune Kanal D.

Actriță și influencer, Otniela Sandu este urmărită de sute de mii de fani în mediul online, care sunt foarte încântați de fiecare apariție a acesteia. Vedeta i-a surprins pe admiratorii săi cu trei fotografii din vacanța petrecută în Palma de Mallorca, în Spania.

Otniela Sandu, siluetă de vis. Senzuală pe plajă

În imaginile postate pe contul său de pe o rețea de socialiuzare, Otniela Sandu apare pe plajă, îmbrăcată într-un costum de baie de culoare roșie, dintr-o singură piesă. Blonda afișează un trup cu forme foarte bine conturate și o siluetă de invidiat, reușind imediat să capteze atenția cu fizicul său.

”Atrăgătoare”, ”Baywatch”, ”O imagine sublimă, mereu atrăgătoare”, ”Numai pulpă domne’!”, ”Piesă”, ”Nu există cuvânt de descriere pentru frumusețea pe care o ai”, ”Forță”, ”Superbă”, ”Sexy”, ”Dulce mai ești”, au lăudat-o admiratorii pe Otniela Sandu pentru felul în care arată.

Cum a câștigat Otniela Sandu primii bani

Otniela Sandu a câștigat primii săi bani din make-up și în special din măști pictate pe față. Așa a ajuns sa-i cunoască pe băieții de la Carla’s Dreams.

”M-am ocupat de make-up în generală și în liceu. Așa mi-am câștigat eu practic primii bani. Cu măștile pe față, cu băieții de la Carla’s, pe ei i-am machiat. A fost o perioadă, dar nu am mai făcut asta de foarte mult timp”, a declarat Ortniela la emisiunea ”Teo Show”.

citește și...