FOTO / Cum arăta Ioana Ginghină la 19 ani. Frumoasă de pică!

24.04.2022, 10:41
FOTO / Cum arăta Ioana Ginghină la 19 ani. Frumoasă de pică!
FOTO / Cum arăta Ioana Ginghină la 19 ani. Frumoasă de pică!

Actrița Ioana Ginghină, în vârstă de 44 de ani, a dat publicității o fotografie în care apare așa cum arăta la vârsta de 19 ani. De asemenea, vedeta a postat și o fotografie în care apare și Ruxandra, fiica sa și a actorului Alexandru Papadopol, întrebându-i pe fanii din mediul online despre asemănarea dintre ele.

Ioana Ginghină este o prezență fermecătoare oriunde își face apariția. Toată lumea știe cum arată vedeta în prezent, dar puțini știu cum arăta aceasta la vârsta de 19 ani.

Pe contul său de socializare, artista a postat o fotografie în care apare așa cum arăta la acea vreme.

Cum arăta Ioana Ginghină la 19 ani. A prrimit like după like

Imaginea cu Ioana Ginghină la 19 ani este însoțită și de o fotografie în care apare și Ruxandra, fiica vedetei și a actorului Alexandru Papadopol.

”Eu aveam 19 ani în această poză și Rux’ 13. Semănăm?”, i-a întrebat Ioana Ginghiă pe cei care îi urmăresc activitatea pe rețelele de socializare.  Postarea actriței a adunat mii de like-uri și numeroase complimente din partea intenauților.

Ioana Ginghină trăiește o poveste de iubire cu Cristi Pitulice

De ceva vreme, Ioana Ginghină trăiește o nouă poveste de dragoste cu un bărbat pe nume Cristi Pitulice.  Actrița a fost căsătorită de două ori, Prima oară, vedeta a fost căsătorită cu Daniel Tudorică, de care a divorțat în anul 2004. Ulterior, vedeta a fost măritată cu Alexandru Papadopol. După separarea de actorul Alexandru Papadopol, împreună cu care are o fetiță pe nume Ruxandra. Ioana Ginghină urmează să se căsătorească anul acesta cu Cristi Pitulice. Vedeta a dat detalii din relația lor de cuplu pentru revista Viva.

Întrebată despre pregătirile pentru nuntă, vedeta a răspuns: ”La această etapă a vieții mele nu mă mai interesează toate aceste detalii, care nu fac decât să pună presiune pe relație și pe cuplu. După o vârstă, cred că mai mult contează fondul, și nu forma, de aceea nu am făcut niciun plan. Se va întâmpla anul acesta, pentru că ne dorim să fim nașii unor prieteni, dar va fi doar o petrecere, fără rochie de mireasă și tot tacâmul”.

 

citește și...