FOTO / Inna, sexy pe plajă. Cum s-a afișat artista

05.04.2022, 10:40
FOTO / Inna, sexy pe plajă. Cum s-a afișat artista
FOTO / Inna, sexy pe plajă. Cum s-a afișat artista

Cântăreața Inna, în vâstă de 35 de ani, a făcut furori în mediul online cu mai multe fotografii în care apare în bikini și un tricou, la plajă, etalându-și formele foarte bine conturate. Vedeta este extrem de provocatoare și știe cum să atragă atenția celor care îi urmăresc activitatea pe rețelele de socializare.

Inna știe foarte bine cum să le atragă atenția celor care o urmăresc pe rețelele de socializare.

Vedeta a postat în mediul online trei fotografii în care apare la plajă. Îmbrăcată într-un bikini si un ticou culoare neagră, artista a pozat astfel încât să îi pună în evidență formele foarte frumoase, de la bustul apetisant la posteiorul fem și bombat.

Inna, sexy pe plajă. Fanii, încântați de apariția artistei

Admiratorii vedetei au fost încântați de imaginile postate de aceasta de la plajă.


”Minunat”, ”Frumos trup”, ”Frumoaă regină”, ”Ești foarte frumoasă”, ”Atât de frumoasă”, ”Adorabilă”, ”Absolut minunată”, ”Atragi imediat privirile”, ”Ești atât de drăguță”, ”Frumos trup”, ”Ești cea mai tare”, ”Minunată ca întotdeauna”, ”Tânără și frumoasă”, ”Arăți atât de bine”, ”Ești atât de sexy”, ”Am încercat să privesc oceanul dar nu am reușit,tu ai atras privirile!”, ”Zeița mării”, sunrt doare câteva dintre comentariile fanilor la postarea Innei.

Inna, despre lipsurile financiare de dinainte de a deveni celebră

Inna a fost întrebată, în cadrul unui interviu pe care l-a acordat pentru okmagazine.ro dacă s-a confruntat vreodată cu lipsurile financiare înainte de a cunoaște celebritatea.”Nu neapărat lipsuri, dar cu siguranţă nu îmi permiteam multe dintre lucrurile de care astăzi mă pot bucura. Multe situaţii au fost dificile, dar m-au făcut mai ambiţioasă, mai perseverentă şi mai dornică să mă autodepăşesc. Toţi banii pe care i-am făcut din muzică au fost reinvestiţi în muzică”, a mărturisit artista.
Vedeta a afirmat că i-a plăcut de mică să fie în centrul atenției și susținea concerte pentru prietenii și vecinii de la bloc. ”Am avut o adolescenţă frumoasă, cu multe experienţe frumoase, cu prietenii care s-au păstrat şi până în ziua de astăzi şi cu multă muzică. Eram foarte energică, băieţoasă, nu stăteam locului o clipă. Dădeam concerte prietenilor şi vecinilor la bloc. Îmi plăcea să fiu în centrul atenţiei de mică”, a mai spus Inna.
citește și...