FOTO. Alina Ceușan, incendiară în mediul online. Influencerița s-a pozat extrem de hot

01.04.2022, 15:54
FOTO. Alina Ceușan, incendiară în mediul online. Influencerița s-a pozat extrem de hot
Ce poreclă avea Alina Ceușan. Cum s-a ales cu ea

Alina Ceușan nu se sfiește să apară în costum de baie pe rețelele de socializare.  Fosta concurentă de la Asia Express are o silueta demnă de invidiat și trasă ca prin inel. Blondina arată într-o formă de zile mari.

Influencerita  a postat recent o filmare în care apare dansând extrem de provocator, într-un costum de baie negru.

Fanii influenceritei au fost bucuroși să vadă silueta pe care o lucrează vedeta intens la sală. Mulți consideră  că blondina are un trup impecabil, tras prin inel.

Alina Ceușan, goală, într-un filmuleț pe internet

„Cu siguranță ești 100% pregătită pentru vară”, „Cred că o să fie coadă la magazin pentru acest produs” sau „Fată, te ador, ești reală, autentică și frumoasă”, sunt câteva dintre mesajele primite de Alina Ceușan pe Instagram.

Alina Ceuşan a reuşit să scape rapid de kilogramele acumulate, iar asta fără prea mult efort. Vedeta se îngrăşase 20 de kilograme în timpul sarcinii.

Alina Ceușan a slăbit după naștere

„Eu aveam 52 de kg, aceasta este greutatea mea ideală. Aveam 54 în momentul când am aflat când sunt însărcinată, la două luni, după care am avut 71 de kilograme când am mers să nasc. Când am venit acasă aveam vreo 63, 64. Acum am 60, 61, depinde de zi şi de când mă cântăresc. Nu-mi pasă neapărat de chestia asta momentan. Nu am făcut absolut nimic ca să slăbesc. Pur şi simplu, kilogramele s-au dus din spital, cu placenta, cu copilul. Când am ajuns acasă, aveam deja 7 kilograme pierdute. Am pierdut încă vreo trei cu alăptarea”, a spus Alina.

Oana Roman a atacat-o dur pe Alina Ceușan. Soția lui Marius Elisei a mărturisit că o deranjează că vedetei nu îi place faptul că influencerița vorbește prea mult limba engleză atunci când comunică cu fanii ei.

„Alina Ceușan…nu îmi place la ea că o ține în zona ei, numai în engleză. Eu nu cred că este ok. În rest, are cele mai frumoase videouri, absolut senzaționale”, a mărturisit Oana Roman, pentru Click.ro

 

 

 

 

citește și...