FOTO & VIDEO / Ioana Ginghină, în cea mai transparentă ținută. Nu ai mai văzut-o așa!

30.03.2022, 14:40
FOTO  & VIDEO / Ioana Ginghină, în cea mai transparentă ținută. Nu ai mai văzut-o așa!
FOTO / Ioana Ginghină, în cea mai transparentă ținută. Nu ai mai văzut-o așa!

Actrița Ioana Ginghină, în vârrstă de 44 de ani, a avut o apariție spectaculoasă la o prezxentare de modă. Vedeta a purtat o ținută de culoare neagră, extrem de transparentă, care i-a lăsat trupul la vedere. Aparriția actriței a provocat un val de comentarii în mediul online din partea celor care îi urmăresc activitatea pe rețelele de socializare.

Ioana Ginghină a defilat la o prezentare de modă într-o ținută semnată de Antonia Nae.

Actrița a făcut furori în rochia lungă, de culoare neagră, extrem de transparentă, atât în partea din față, cât și în spate, care i-a lăsat la vedere trupul și prin care i se vedea lenjeria intimă sexy.

Ioana Ginghină, în cea mai transparentă ținută. Cum au reacționat cei care au văzut-o

 

”Aseară m-am “jucat”. Mi-a plăcut, a fost o experiență inedită. Cum vin pozele vă mai arăt, dar până atunci iată câteva imagini de la unul dintre cele mai mari evenimente de modă din București: SOIREES DE LA MODE 28- THIERRY MUGLER WORLD. Antonia Nae Designs a fost vedeta! O ador, e foarte talentată și merită urmărită”, a scris Ioana Ginghină în mediul online, acolo unde a publicat și o înregistrare video.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ioana Ginghina (@ioanaginghina)

Internauții au comentat: ”Superbă ca întotdeauna”, ”Splendidă rochia transparentă”, ”Divă”, ”Ai strălucit ca întotdeauna, ținuta superbă”, ”Super frumoasă și elegantă ca-n totdeauna, arăți chiar superb în rochia prezentată!”, ”Superba, cu un corp de invidiat!”, ”Superbă și tu și ținute”, ”Ești foarte frumoasă”, ”Superbă și talentată”, ”Nu8-ți e rușine?”, ”Frrumoasă”, ”Sexy ca întotdeauna”, ”Superbaaa si fizic si ca om”.

Ioana Ginghină trăiește o poveste de iubire cu Cristi Pitulice

De ceva vreme, Ioana Ginghină trăiește o nouă poveste de dragoste cu un bărbat pe nume Cristi Pitulice.  Actrița a fost căsătorită de două ori, Prima oară, vedeta a fost căsătorită cu Daniel Tudorică, de care a divorțat în anul 2004. Ulterior, vedeta a fost măritată cu Alexandru Papadopol. După separarea de actorul Alexandru Papadopol, împreună cu care are o fetiță pe nume Ruxandra. Ioana Ginghină urmează să se căsătorească anul acesta cu Cristi Pitulice. Vedeta a dat detalii din relația lor de cuplu pentru revista Viva.

Întrebată despre pregătirile pentru nuntă, vedeta a răspuns: ”La această etapă a vieții mele nu mă mai interesează toate aceste detalii, care nu fac decât să pună presiune pe relație și pe cuplu. După o vârstă, cred că mai mult contează fondul, și nu forma, de aceea nu am făcut niciun plan. Se va întâmpla anul acesta, pentru că ne dorim să fim nașii unor prieteni, dar va fi doar o petrecere, fără rochie de mireasă și tot tacâmul”.

 

citește și...