Cristina Ich a mărturisit că a înșelat. „Am fost înșelată și am înșelat. E foarte greu să stai cu o femeie ca mine”

29.03.2022, 15:21

Cristina Ich a mărturisit că a fost înșelată de toți bărbații cu care, la un moment dat, a format un cuplu. Iubita lui Alex a mai spus că a înșelat, la rândul ei. „Am fost înșelată și am înșelat, la rându-mi. E foarte greu să stai cu o femeie ca mine”, a spus Cristina Ich pe Instagram.

Bruneta  a făcut dezvăluiri în contextul în care Will Smith i-a dat o palmă lui Chris Rock. Vedeta nu înțelege cum se Will Smith nu tolerează ca alții să-i vorbească soția de rău. ”Nu accepți o glumă proastă la adresa ei, dar accepți să te înșele. Vreau și eu. De azi sunt fana Jada Smith”, a scris Cristina Ich pe Instatory.

Fanii nu i-au înțeles postările, în contextul în care și ea cu Alex ar fi înșelat=o de mai multe ori pe influencerită. Răspunsul Cristinei a venit imediat.

”Am fost înșelată și am înșelat”

Vedeta a recunoscut că a fost înșelată, dar și că a înșelat, la rândul ei.

„Am fost înșelată și am înșelat, la rându-mi. În viață ești liber să faci ce vrei. Nu suntem proprietatea nimănui și este alegerea ta dacă rămâi în relație sau nu. M-as bucura sa vad relații deschise și la noi, sincer.

Cu mentalitatea asta arhaică, greu de pus în practică. Teoria o știm. Nimeni nu are relația perfectă, nimeni! Pe mine m-au înșelat toți bărbații din viața mea, fără excepție. Și pe bună dreptate. E foarte greu să stai cu o femeie ca mine”, a spus Cristina Ich pe Instagram.

Vedeta și-a iertat partenerul după ce a fost înșelată

Recent, frumoasa vedetă a dezvăluit că și-a iertat partenerul după ce a fost înșelată. Alex Piturcă i-a luat un ceas de 30.000 de euro, pentru a fi iertat.

”Ceasul e cadou de la bărbată-miu, că și înșelatul ăsta trebuie, într-un fel sau altul, să-l plătești. S-a gândit să îmi ia un ceas”, a spus Christina Ich pe una dintre rețelele de socializare.

Angelia Jolie de România nu este deloc afectată de faptul că Alex Pițurcă a  înșelat-ou altă femeie.

”Mi-a zis mama că la TV e discutat subiectul cu înșelatul. În afară că îmi iubesc bărbatul foarte mult, asta pentru ce se discută pe la televizor. Am doi bărbați în viața mea. Îl am și pe Noah în viața mea. Dacă un bărbat se îndrăgostește de altă femeie, ușa este deschisă. Nu suntem de neînlocuit și nu suntem stăpâni pe viața cuiva. Compromisurile și efortul de a rămâne cu cineva nemaiexistând dragoste este o pierdere de timp. Nu e cazul la noi. Nu înțeleg de ce sunteți așa afectate. Nu e ca și cum, dacă ar fi făcut-o, v-a înșelat pe voi.”, a spus Cristina Ich.

citește și...