Ioana Năstase și-a retras actele de divorț. Bruneta renunță să se despartă de fostul sportiv

22.03.2022, 18:35
Ioana Năstase și-a retras actele de divorț. Bruneta renunță să se despartă de fostul sportiv
Ioana Năstase, despre împăcarea cu Ilie Năstase după episodul violent dintre ei

Ioana Năstase și-a retras divorțul de Ilie Năstase. Bruneta este dispusă să uite totul și să îl ierte pe legendarul sportiv, după scena de violență pe care a îndurat-o. Femeia a explicat de ce și-a schimbat decizia. Este pentru a doua oară când soția fostului jucător de tenis renuntă să se despartă de soțul său.

Ioana Simion a renunțat la divorțul de Ilie Năstase, anunță Spynews. A decis să retragă cererea de divorț pe care o depusese în urmă cu câteva luni, mai exact în luna octombrie a anului trecut, la Judecătoria Constanța. Ioana Simion a decis să-l ierte pe Ilie Năstase și să rămână în continuare alături de el.

Bruneta a depus în instanță o cerere de renunțare la divorțul pe care chiar ea l-a înaintat, potrivit click.ro.

Ioana Năstase, agresată sexual într-un restaurant din Capitală

Cearta între cei doi a pornit după ce Ioana  ar fi fost agresată de o femeie într-un restaurant, care i-ar fi propus mai multe lucruri indecente, fiind foarte afectată de situația în care a fost pusă. Ilie Năstase nu s-a implicat, iar soția sa a hotărât să se desparte de acesta.

„E dureros și groaznic ce am trăit, am făcut publică chestia asta ca nu pățească și alte femei ca mine. Până la mașină i-am spus că nu e frumos ce s-a întâmplat, că orice bărbat ar sari să-i ia apărarea femeii lui, iar el mi-a răspuns foarte urât, nu se pot reproduce acele cuvinte. În seara respectivă, am plecat separat, fiecare la casa lui.

Am venit acasă, nu m-am ridicat din pat până aseară la ora 17, sunt încă în stare de șoc. A zburat a doua zi la Paris. Mi-a zis cu 2 zile înainte că are treaba și nu m-a întrebat dacă vreau să merg cu el. Mi-a zis că nu știe când se întoarce, că și-a lua bilet doar de dus”, a spus ea, pentru Click.ro.

Era a doua oară când Ioana Simion cere divorțul

Nu e pentru prima oară când vedeta ia o astfel de decizie.  În urmă cu un an, aceasta și-a mai restras o dată cererea de divorț, după ce a decis să renunțe la căsnicia de Ilie Năstase.

Mai mult, înainte de a ajunge în fața ofițerului de stare civilă, cei doi au fost la un pas de despărțire. Cei doi au revenit ulterior la sentimente mai bune, iar partenera fostului jucător de tenis pare că l-a iertat.

 

citește și...