Otilia Bilionera își dorește un celebru afacerist străin. Vedeta a apelat la ajutorul prietenelor ca să-l convingă pe italian

20.03.2022, 19:56

Otilia Bilionera vrea să-și găsească jumătatea. Artista își dorește un celebru afacerist străin.  Vedeta ar face orice să îl convingă pe respectivul bărbat să o placă. Mai mult, vedeta a apelat și la ajutorul prietenelor ca să-l convingă pe tinerelul italian că ea este cea mai bună opțiune în momentul de față.  

Fosta concurentă de la „Survivor România” vrea să se implice într-o relație. Cântăreața vrea să iubească și pare să fie extrem de hotărâtă și a pus ochii pe un renumit afacerist din Capitală.

Otilia Bilionera ar vrea cu orice preț o relație și lucrează intens în acest sens. După ce a revenit din Dominicană, artistei i s-a îndreptat atenția de un celebru manager italian din București.

Celebrul afacerist nu vrea să intre într-o relație serioasă cu vedeta

Potrivit substanțial.ro, celebrul afacerist nu vrea să intre într-o relație serioasă cu fosta concurentă de la „Survivor”.

„Bună dragilor, mi-a fost foarte dor de voi! După cum știți, din cauza unor probleme medicale, am fost eliminată seara trecută din competiția Survivor România. Am fost tratată în „mai multe reprize” cu antibiotice puternice, luate pe stomacul gol, însă infecția urinară și inflamația la ovare pe care le-am făcut fix înainte de competiție nu au cedat deloc.

Tratamentul nu își făcea efectul din cauza condițiilor nefavorabile: ploaie, frig etc. Mai mult, am început să am sângerări gastrice și dureri puternice de stomac. Medicul a intervenit de urgență și mi-a dat un tratament care să îmi amelioreze durerile și să oprească sângerarea. Fiind suspectă de gastrită sau ulcer, medicul a luat decizia corectă de a mă scoate din competiție!”, a dezvăluit Otilia Bilionera în mediul online.

De ce boală suferă artista

Otilia Bilionera se confruntă cu afecțiuni renale din cauza  condițiilor din jungă, lipsa de igienă, iar tratamentul nu și-a mai făcut efectul.

“Otilia are dureri mai de rinichi. Se luptă cu o infecție urinară, a luat antibiotic puternic din cauza căruia s-a ales cu o altă problemă intimă. A rezistat eroic până acum și a dovedit că are o forță, i se potrivește proverbul buturuga mică răstoarnă carul mare. Numai că problemele ei de sănătate sunt destul de mari și se chinuie. În plus, acestea și-au pus amprenta și din punct de vedere psihic. Oti este foarte vulnerabilă emoțional, plânge din orice”, a dezvăluit o sursă din anturajul solistei.

citește și...