FOTO. Romanita Iovan arată impecabil. Creatoarea de modă s-a pozat în costum de baie. „Corpul nu are limite”

14.03.2022, 21:23

Romanița Iovan pare că întinerește pe zi ce trece. Vedeta s-a afișat în costum de baie și arată într-o formă de excepție. La  57 de ani, creatoarea de modă arată impecabil. „Aici m-am pregătit, într-adevăr, pentru orice și mi-am dat seama că corpul nostru nu are limite.”, spune aceasta.

Romanița Iovan se află în vacanță în Turcia, acolo unde se află alături de prietena sa. Dana Săvuică. Creatoarea de modă are un trup de zeiță și nu ezită să își etaleze formele.

Vedeta  nu își neglijează stilul de viață sănătos și a publicat pe contul personal de Instagram un video prin care a surprins cu o apariție spectaculoasă în costum de baie.

Romanița Iovan, apariție senzațională în costum de baie

„Aici m-am pregătit, într-adevăr, pentru orice și mi-am dat seama că corpul nostru nu are limite. Am înotat la 8 grade afară, chiar dacă piscina era încălzită, și am făcut față unei situații incredibile: o oră și jumătate de înot. Așa de mult nu am crezut că pot, la o asemenea temperatură”, a spus Romanița pe Instagram.

Recent, vedeta a dezvăluit ce dietă ține. Romanița Iovan a mărturisit că nu mănâncă niciodată după ora 19:00.

Ce dieta ține Romanița Iovan

„Dacă vrem să facem într-adevăr un efort, nu e un efort foarte mare, dar este un efort, este important să eliminăm câteva alimente și să ținem oarecum un număr suficient de mic de calorii. Practic nu ar trebui să avem mai mult de 1.500 de calorii pe zi. Dacă chiar ne dorim să slăbim. Și să nu mâncăm după ora 19:00. E simplu de ținut teoretic, mai greu este cu practica.’, a spus ea pentru CIAO.

Romanița Iovan a mărturisit că nu are operații estetice și nici nu a suferit vreodată vreo intervenție.

„Sunt de părere că vârsta este doar o cifră și important e ceea ce simțim în interiorul nostru. Prefer să îmi arăt discret și fără nicio frică vârstă decât să intervin pe alocuri. Cred că există un echilibru între fizic, psihic și partea sentimentală, iar dacă intervii undeva, această unitate se strictă”, declara Romanița Iovan într-un interviu exclusiv acordat ELLE.

 

citește și...