Maria Constantin face sacrificii pentru a avea o siluetă de invidiat. „Am stat nemâncată vreo două zile”

10.03.2022, 16:23

Maria Constantin face orice sacrificiu pentru a arăta în formă. Blondina este în stare chiar și să se înfometeze, numai pentru a arăta bine. Solista spune că a stat fără să mănânce timp de două zile, pentru că nu acceptă ideea de a avea câteva kilograme în plus. Mai mult, vedeta recomandă secretul frumusețîi pe care ea îl folosește. 

La 35 de ani, pe care îi va împlini pe 12 martie, Maria Constantin are o silueta de invidiat. Însă, blondina spune că a ajuns în punctul să se înfometeze  pentru a avea o siluetă trasă prin inel. Solista a decis să se înfometeze după ce se îngrășase câteva kilograme.

Chiar dacă primea complimente, cântăreața spune că mu suportă să fie grasă. Pentru a slăbi, vedeta s-a înfometat două zile.

„Am stat nemâncată vreo două zile”

„Secretul frumuseții este foamea! Luasem câteva kilograme în plus la un moment dat și lumea îmi spunea că acum arăți bine, ești cu forme. Mie nu-mi place cu forme. S-a pus pe aici pe colo câte un kilogram, și nu-mi mai plăcea de mine. Nu suport să fiu grasă! Mănânc sănătos pui de la mama, nu orice porcărie. Cel mai mult am stat nemâncată vreo două zile! E dificil, dar te obișnuiești. De altfel, postul negru e bun și pentru persoanele bolnave de cancer, pentru restartarea organismului. Bei doar apă!”, a declarat solista, pentru Click!.

Maria Constantin a făcut o serie intervenții la nivelul feței, chiar dacă spune că are  față de copil la 35 de ani,

Ce intervenții estetice are Maria Constantin

Maria Constantin a vorbit și despre operațiile estetice. Vedeta a apelat la medicul estetician pentru implant mamar, anul trecut. Blodina spune că și-a făcut micropigmentare la sprâncene și la buze.

„Nu sunt contra operațiilor estetice, mi-am și făcut una, la sâni. Era o chestie de mulți ani, după sarcină s-au lăsat sânii. Mi-am pus silicoane, dar nu e nimic exagerat, nu-mi plac lucrurile exagerate. Mă mențin să nu fac riduri, lumea spune că am față de copil la 35 de ani! Mi-am mai făcut micropigmentare la sprâncene și la buze. Nici nu mă mai dau cu ruj și buzele arată foarte bine. Arăt foarte bine și nemachiată! Așa și ies ziua din casă, când nu am concerte! Nu mi-e rușine să ies nemachiată pe stradă!”, a mai spus solista pentru sursa mai sus menționată.

Maria Constantin și iubitul ei, Robert Stoica, trăiesc o povestea de dragoste de mai bine de doi ani. Cei doi își plănuiesc să facă nuntă mare, anul viitor. Este a treia nuntă pentru cântăreața de muzică populară.

citește și...