Cameron Diaz nu se spală niciodată pe față. ”Acum trăiesc ca o sălbatică”

09.03.2022, 17:55

A fost odată „actrița Charlie’s Angels” de la Hollywood, dar după ce Cameron Diaz a părăsit strălucirea și farmecul   celebrității în urmă cu aproape un deceniu, ea a renunțat și la standardele societății de frumusețe. ”Literalmente nu fac nimic. Îmi place să nu mă spăl niciodată pe față”, a spus blondina. 

Cameron Diaz a vorbit recent despre adevăratul motiv pentru care a ales să nu se mai spele niciodată pe față.

Diaz a fost sinceră cu privire la punctul său de vedere asupra obiectivizării femeilor de către societate în timpul celui mai recent interviu cu HollywoodLife.

Cameron Diaz nu se spală niciodată pe față

Intr-un interviu recent, vedeta, care împlinește 50 de ani în august, devine sinceră cu privire la rutina ei minimă de frumusețe care a venit ca urmare a faptului că nu-i mai pasă de cum arată.

La vârsta de 49 de ani, blondina a dezvăluit că se mai gândește rar la aspectul ei și „nu se spală niciodată” pe față – în ciuda faptului că deține un „miliard” de produse de îngrijire personală. Blodina se gândește rar la aspectul ei fizic.

”Este greu să te uiți la tine și să te judeci în funcție de standardele impuse de alții”

„Este greu să te uiți la tine și să te judeci în funcție de standardele impuse de alții și cred că acesta este unul dintre cele mai mari schimbări din viața mea, în ultimii aproape 10. Acum trăiesc ca o sălbatică.

Ultimul lucru la care mă gândesc zilnic… poate deloc în timpul zilei, este cum arăt.

Literalmente nu fac nimic. Îmi place să nu mă spăl niciodată pe față”, a continuat ea, adăugând că are „un miliard de produse” care practic adună praful pe rafturi, notează Daily Mail. 

Diaz a spus despre cât de eliberatoare este viața ei acum, când a ieșit din lumina reflectoarelor, într-un nou interviu cu starul RuPaul’s Drag Race, Michelle Visage, pe noul ei podcast BBC Rule Breakers.

Actrița a refuzat aproape 100 de milioane de dolari

Această afirmație vine la scurt timp după ce se spune că actrița a refuzat aproape 100 de milioane de dolari în ofertele de film în ultimii ani.

Diaz ar fi refuzat oferte de filme de aproape 100 de milioane de dolari de când a decis să renunțe la cinematografie, dar nu pare să aibă niciun regret.

Mă consider o victimă a obiectificării și a exploatării societale la care sunt supuse femeile”, a spus ea.

citește și...