S-a aflat adevărul! Cum a ajuns Cameron Diaz să aibă un copil la 47 de ani

22.01.2020, 16:36
S-a aflat adevărul! Cum a ajuns Cameron Diaz să aibă un copil la 47 de ani
Cum a ajuns Cameron Diaz să aibă un copil la 47 de ani

La scurt timp după ce Cameron Diaz a anunțat public că a devenit mamă, s-a aflat cum a reușit artista să aibă un copil la 47 de ani.

Anunțul că Diaz și soțul ei, Benji Madden, au devenit părinți a stârnit curiozitatea fanilor, deoarece actrița apăruse public recent și nu părea să fie însărcinată. 

Cum a ajuns Cameron Diaz să aibă un copil la 47 de ani

Între timp, misterul s-a risipit și adevărul a ieșit la iveală. Cameron Diaz a apelat la o mamă surogat, iar cea care i-a oferit un ovul a fost nimeni alta decât cumnata și buna sa prietenă Nicole Richie.

Nicole este căsătorită cu Joel Madden, fratele lui Benji, și este fiica adoptivă a renumitului artist Lionel Richie. 

„După luni întregi în care a făcut tratamente de fertilizare, Cam a decis să plătească o mamă surogat şi să folosească ovulul unei donatoare. Iar Cameron a spus mereu că dacă va trebui să folosească un ovul al altcuiva, preferă să fie al cuiva foarte apropiat. Aşa că dacă Nicole Richie s-a oferit să facă gestul, asta a fost cu siguranţă pentru ea cel mai de preţ cadou. Cu atât mai mult cu cât Nicole este mamă şi a asistat la eforturile disperate ale lui Cam de a deveni mamă. Unii chiar comentează că Raddix arată exact ca Harlow, fiica lui Nicole cu Joel, când era bebe”, a dezvăluit o sursă apropiată de Diaz, scrie OK! Magazine. 

Foto: Profimedia

citește și...