Gabriela Szabo, despre căsătoria cu Zsolt Gyongyossy: „Nu aștept ceva deosebit într-o zi deosebită”

06.03.2022, 12:50

Gabriela Szabo a vorbit, în cadrul unui interviu, despre relația cu soțul ei, după 23 de ani de căsătorie. Fosta sportivă a dezvăluit cum reușește soțul ei să o surprindă și care este secretul relației. „Nu aștept ceva deosebit într-o zi deosebită”, a spus atleta.

Fosta sportivă este căsătorită cu antrenorul Zsolt Gyongyossy de 23 ani. Gabriela Szabo și-a cunoscut soțul când avea doar 13 ani, iar momentul a coincis și cu debutul ei în atletism. Zsolt Gyongyossy i-a devenit atunci antrenor. Acesta i-a fost şi îi este prieten, iubit şi partener de afaceri.

Cuplul  este dintre cele mai discrete şi puternice cupluri din lumea sportului. Puțini știu că cei doi s-au cunoscut când marea noastră campioană de atletism avea 13 ani.

Gabriela Szabo, despre căsătoria cu Zsolt Gyongyossy

Recent, marea sportivă a fost invitată la emisiunea „Exclusiv VIP” de la Prima TV, unde a vorbit despre relația cu soțul ei și cum reușesc să țînă aprinsă flacăra iubirii.

Zsolt Gyongyossy îi aduce soției sale un buchet mare de flori în fiecare duminică, după ce participă la slujba religioasă.

„Nu aștept ceva deosebit într-o zi deosebită”

„Soțul meu îmi face surprize aproape în fiecare zi așa că nu aștept ceva deosebit într-o zi deosebită. Cu toate că sunt convinsă că el este foarte atent. (…) De obicei, să știti că Zsolt în fiecare duminică pleacă la biserică și când vine de la biserică îmi aduce un buchet mare de flori. În acest an împlinim 23 de ani.”, a explicat ea în direct.

Fosta sportivă a dezvăluit că relația cu soțul ei se bazează pe respect și iubire.

„Relația noastră este bazată pe foarte mult respect în primul rând și iubire. Cred că vine și din educație. Contează foarte mult ce vedem acasă și dacă familiile noastre au fost foarte unite și la bine și la greu, cred că lucrurile astea le transpui la un moment dat și în viața ta. Zsolt asta a văzut acasă. El simte lucrul asta. Lui îi plac foarte mult florile, îi place să meargă la piață, stă de vorbă cu florăresele.”, a mai declarat ea.

citește și...