Ileana Badiu, despre căsnicia la distanță timp de 11 ani. „Au existat și momente când am vrut să mă despart”

20.02.2022, 11:01

Ileana Badiu este căsătorită cu medicul Cătălin Badiu de 13 ani. Vedeta a vorbit despre cum a reușit să gestioneze relația la distanță și care au fost problemele care au îndemnat-o să renunțe la partenerul său. „Au existat și momente când am vrut să mă despart”.

Ileana Badiu a fost invitată recent în emisiunea „Vorbește lumea”, difuzată la PRO TV, unde a vorbit despre relația pe care o are cu Cătălin, soțul ei.

Ileana și Cătălin Badiu au o relație de 17 ani, când cei doi s-au cunoscut la terminarea liceului. Cătălin Badiu şi Ileana Badiu s-au căsătorit în anul 2008 şi au împreună un băieţel, Sasha. Chiar dacă distanță i-a despărțit timp de 11 ani. Ileana Badiu dezvăluie care este secretul relației și cum a reușit să mențină pasiunea aprinsă.

Ileana Badiu, despre căsnicia la distanță timp de 11 ani

Vedeta spune că elementele-cheie ale relației au fost chimia și comunicarea. Mai mult, Ileana mărturisește că au existat momente în care a vrut să se despartă din cauza distanței, însă a realizat că nu poate să se impună și să își dorească să îl vadă mai des pe soțul ei, care avea nevoie să se dezvolte profesional.

 

„La noi a funcționat relația la distanță pentru că avem o chimie extraordinară și comunicăm foarte bine! O relație la distanță te ajută să te cunoști mult mai bine. Cumva, dorul acesta provocat de distanță stimulează o relație. (…) Au existat și momente când am vrut să mă despart, dar căsătorindu-mă mi-am dat seama că aveam cum să-l constrâng, cumva să ne vedem mai des. Mi-am dat seama că fiecare are dreptul la o bună dezvoltare profesională, el fiind medic primar de chirurgie cardiovasculară”, a povestit Ileana Badiu, în platoul emisiunii „Vorbește lumea”, relatează Click!.

”Primesc flori cel puţin o dată pe lună”

Mai mult, Ileana spune că a învățat să construiască relația și să se bucure de fiecare gest, oricât de simplu ar fi.

„Am învăţat să construiesc împreună cu soţul meu şi ne bucuram zilnic de rezultate, fie că se aplică la un dulap nou pentru pantofi, lego-ul copilului sau chiar pentru noi înşine. Ne iubim, ne facem surprize, sunt importante micile gesturi chiar şi pragmatice. Primesc flori cel puţin o dată pe lună. Ne respectam profesiile şi înţeleg ce înseamnă să le faci chiar daca asta implică nopţi pe care nu le petrecem împreună”, a mai povestit Ileana Badiu.

citește și...