Bianca Drăgușanu nu vrea să se mai împace cu Alex Bodi! E decisă să divorţeze. Ce i-a promis soţul ei

11.11.2019, 11:45
Bianca Drăgușanu nu vrea să se mai împace cu Alex Bodi! E decisă să divorţeze. Ce i-a promis soţul ei
Bianca Drăgușanu nu vrea să se mai împace cu Alex Bodi!

Bianca Drăgușanu nu vrea să se mai împace cu Alex Bodi! Blondina este de neînduplecat şi vrea cu orice preţ să divorţeze de cel de-al doilea soţ. Se pare că bărbatul a încercat să se împace cu aceasta, însă fără niciun rezultat.

Bianca Drăgușanu nu vrea să se mai împace cu Alex Bodi!

Deşi au ieşit să ia masa zilele trecute în oraş, Bianca Drăguşanu nu a fost impresionată de explicaţiile şi promisiunile lui Alex Bodi. Fosta prezentatoare tv  este decisă să meargă mai departe cu demersurile pentru divorţ.

Alex nu a fost convingător la discuţii. Bianca l-a lăsat să vorbească pentru a-i auzi explicaţiile şi promisiunile, însă nu este impresionată. Nu va renunţa din câte ştim noi la divorţ. Au termen la notar pe 3 decembrie şi atunci vor parafa separarea oficială’, au declarat prietenii celor doi pentru Click.ro

Bianca Drăgușanu şi Alex Bodi s-au căsătorit în luna august 2019. Blondina a mai fost căsătorită cu Victor Slav, din mariajul cu acesta rezultând o fetiță, Sofia Natalia.

‘Avem un cerc intim de prieteni care mai cunosc ieșirile ei. Eu vorbesc cu Jospih, el știe absolut tot. Și el zice ca nu vrea sa se mai amestece, nu știe cu ce sa ma sfatuiasca. Mi-e rușine și de ea, și de familia ei. Lumea care nu cântarește lucrurile ca și noi dă crezare, poate nu știau ce avea ea ascuns în haină și am vrut sa îi iau eu”, a spus Alex Bodi despre Bianca Drăgușanu, într-o emisiune televizată.

citește și...