Câți bani câștigă Bianca Drăgușanu într-o lună doar din Instagram! Suma este colosală

09.11.2019, 19:30

Bianca Drăguşanu câştigă sume colosale din reţelele de socializare. Blonda a dezvăluit câţi bani face într-o singură lună doar din Instagram.

„Eu am contracte foarte bune din Instagramul meu și câștig peste 10.000 de euro. Când vine Black Friday fac si 20.000 de euro. Eu trebuie sa am mereu InstaStory-uri. Eu platesc taxe și impozite la toate încasarile pe care le am, iar eu trebuie sa am un reach. Trebuie sa îmi pozez pantofii, trebuie sa îmi pozez bluzița, trebuie sa îmi pozez extensiile, cerceii și așa mai departe”, a declarat Bianca Drăgușanu.

Motivele discuţiilor dintre Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi

Bianca Drăgușanu a fost invitată într-o emisiune de televiziune alături de soțul ei, Alex Bodi. Acolo, au vorbit despre motivele pentru care ei au ajuns să se certe. Afaceristul a spus că nu îi place că frumoasa blondină publică fotografii pe profilul ei de Instagram la fiecare pas.

„Nu ca îi interzic, dar mie mi se pare prea mult când pui prea multe poze cu noi, story-uri. Poate unor persoane le place sa vada pe unde mergi, ce vezi, dar alte persoane spun ca faci intenționat ca sa arăți ce manânci, cât plăteși, cu ce calatorești”, a spus Alex Bodi în cadrul unei emisiuni de televiziune.

Bianca a răspuns imediat “acuzaţiilor” soţului şi a explicat care este defapt adevărul.

„Eu nu pun ce manânc, pun chestii care m-au definit pe mine ca persoana publica. Și pe el îl apuca geloziile din chestiile astea și se transforma totul. Eu am încercat sa ma schimb și sa ma modific conform cerințelor lui”, a mai spus Bianca Drăgușanu.

 

citește și...