Antonia, mesaj dur pe rețelele de socializare. “E clar că ai o mică obsesie. Te rog, fă-te bine!”

02.02.2022, 17:57

Antonia se confruntă cu probleme pe rețelele de socializrare. Artista a făcut un apel pe rețelele de socializare, dând dovadă că a ajuns la o limită, după ce s-a confruntat cu acțiuni care îi afectează contul de socializare. Vedeta a transmis  o postare cu un mesaj destul de dur. “E clar că ai o mică obsesie. Mă blochezi și mă deblochezi constant”, a spus Antonia.

Una dintre cele mai îndrăgite cântărețe din showbiz-ul românesc formează un cuplu cu Alex Velea din 2012. Perechea are doi fii, Dominic, în vârstă de 6 ani, și Achim, în vârstă de 4 ani. Din primul mariaj, Antonia mai are o fiică, Maya, în vârstă de 11 ani.

Chiar dacă Antonia are un succes răsunător și are o comunitate extrem de mare pe rețele de socializare, vedeta este asaltată de mesaje răutăcioase.

O persoană cunoscută vedetei, din trecut, îi face probleme

Se pare că o persoană cunoscută ei, din trecut, îi face probleme. Vedeta a observat că este blocată și deblocată constant de o persoană.

Artista s-a revoltat și a ținut să o confrunte, transmițând un mesaj destul de dur. Mai mult, vedeta a făcut un apel disperat prin care o roagă pe persoana respectivă să o lase în pace.

“E clar că ai o mică obsesie. Mă blochezi și mă deblochezi constant”

“E clar că ai o mică obsesie. Mă blochezi și mă deblochezi constant. Fato, am plecat din Vegas de ani de zile… Ești toxică! Te rog, fă-te bine!”, a postat Antonia pe pagina ei de Instagram.

Chiar dacă fanii au încercat să deslusească cine este persoana respectivă, Antonia nu a oferit explicații în acest sens.  Momentan, nu se știe cu ce persoană din trecut are Antonia un conflict.

Nu este prima oară când vedeta se confruntă cu hate-speech în mediul online.

Artista a vorbit recent despre carieră, familie, dar și despre presiunea pe care o simte din cauza celebrității. Antonia a fost invitată recent la podcast-ul „S-o luăm personal’, realizat de Amalia Năstase.

”Mă judecă lumea. Îmi spunea că o să ard în iad”

„Eu nu mi-am botezat copiii nici până în ziua de azi, pentru că aveau alt numele. Nu purtau numele lui Alex. Mă judeca lumea. Îmi spunea că o să ard în iad, că o să ni se întâmple lucruri rele, că trăim în păcat. Că nu vreau să-i botez. Cum să crezi așa ceva… tu nu cunoști situația mea. Am vrut să termin treaba cu divorțul și am vrut să încep de la 0 cu nunta. Să iau numele lui și copiii la fel”, a mărturisit Antonia plângând.

citește și...