Jennifer Lopez și Maluma organizează primul concert în mediul online. Artiştii vor urca pe scenă sub formă de avatar

02.02.2022, 15:25

Jennifer Lopez și Maluma organizează primul concert exclusiv în mediul online.  Artiştii vor urca pe scenă prin intermediul avatarelor, cu un public prezent prin avatare. Cei doi solisti joacă împreună în recent lansata comedie romantică Marry Me, iar în concert vor cânta melodiile care alcătuiesc coloana sonoră a acestei producţii. Așa că asigură-te că Bitmoji-ul tău este îmbrăcat pentru a impresiona!

Concertul virtual va fi difuzat joi seară pentru a promova viitoarea comedie romantică „Marry Me”, cu Lopez și Owen Wilson în rolurile principale. J.Lo și Maluma, care joacă și ei în film, vor urca pe scenă sub formă de avatar și vor interpreta melodii de pe coloana sonoră a filmului.

Fanii se pot loga prin reţeaua Snapchat şi-şi vor putea vedea Bitmojii în mulţime. Utilizatorii Snapchat pot să se alăture spectacolului și să participe virtual prin avatarurile lor Bitmoji, care pot viziona, dansa și interacționa cu procedurile în timp real. Evenimentul marchează prima incursiune a reţelei Snap în concertele virtuale, care au crescut în popularitate în timpul pandemiei.

Justin Bieber sau Ariana Grande au cântat recent în concerte virtuale

Artiști de renume, de la Justin Bieber la Ariana Grande, au cântat recent în concerte virtuale, oferind fanilor șansa de a-și vedea spectacolele fără să se aventureze în mulțimi mari în pandemie. Concertele în realitate virtuală apar, de asemenea, ca o oportunitate de afaceri legată de metaverse, investitorii pariând pe startup-uri VR care transmit concerte în flux.

Vedeta este pregătită să facă schimbări în viața personală. JLO a vorbit, recent, despre viața personală. Artista a acordat un interviu pentru People și a povestit deschis despre faptul că i-a oferit o a doua șansă actorului.

JLo a vorbit despre povestea de dragoste cu Ben Affleck

„Nu am fost niciodată mai bine de atât. Suntem cu toții într-o perioadă frumoasă a vieții noastre”, a spus vedeta în vârstă de 52 de ani care a acordat un interviu pentru People.

„Mă simt atât de norocoasă, fericită și mândră că sunt cu el”, mai spune JLo,

Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au împăcat la 17 ani după ce au rupt logodna. Frumoasa cântăreață a fost surprinsă deja de mai multe ori în compania actorului.

Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au întâlnit pentru prima oară pe platourile de filmare ale lui Gigli, o comedie lansată în 2003. La acea vreme, J.Lo era căsătorit cu al doilea soț, dansatorul Cris Judd. Relația dintre ea și Affleck a devenit publică la scurt timp după divorțul ei de Judd.

Cei doi programaseră și nunta în septembrie 2003, însă au decis să o amâne.

“Din cauza atenției mass-media excesive din jurul nunții noastre, am decis să amânăm data. Când ne-am trezit gândindu-ne serios să angajăm trei „mirese false” separate în trei locații diferite, ne-am dat seama că ceva nu este în regulă. Am început să simțim că spiritul a ceea ce ar fi trebuit să fie cea mai fericită zi din viața noastră ar putea fi compromis. Am simțit că ceea ce ar fi trebuit să fie o zi veselă și sacră ar putea fi stricată pentru noi, familiile și prietenii noștri.”, au declarat cei doi la momentul respectiv.

citește și...