FOTO. Antonia întrece orice imaginație. Artista apare fără lenjerie intimă în mediul online

27.01.2022, 20:29

Antonia şi-a surprins din nou milioanele de fani. Cântăreaţa a pozat aproape goală! La 32 de ani are o siluetă de invidiat și un chip angelic. Antonia are o siluetă care ar face invidioasă orice femie. Vedeta face eforturi să-și mențină forma fizică fără cusur!

Antonia este una dintre cele mai frumoase femei din România, dar și una dintre cele mai talentate artiste.Antonia este una dintre cele mai urmărite vedete din România în social media. Artista are peste 2,7 milioane de fani pe Instagram și peste 3,2 milioane pe Facebook.

Una dintre cele mai îndrăgite cântărețe din showbiz-ul românesc formează un cuplu cu Alex Velea din 2012. Perechea are doi fii, Dominic, în vârstă de 6 ani, și Achim, în vârstă de 4 ani. Din primul mariaj, Antonia mai are o fiică, Maya, în vârstă de 11 ani.

Antonia a pozat aproape goală

Joi,  artista s-a lăsat fotografiată într-o ținută sexy, cu un decupaj îndrăzneț. Mai mult, pentru a obține efectul scontat, cântăreața a renunțat la lenjeria intimă.Se poate observa că picioarele artistei sunt bine lucrate și nu ezită să le arate.

Se pare că vedeta se pregătește pentru o ședință foto care se anunță a fi extrem de sexy.

Ce dietă urmează și de câte ori merge la sală soția lui Alex Velea

Într-un interviu acordat Viva.ro cu ceva timp în urmă, artista mărturisea că mănâncă sănătos, face sport și nu se ferește de intervențiile estetice.

„Am o dietă și merg la sală împreună cu Alex. Și mă mai întreabă oamenii când am timp de toate acestea. E foarte simplu! Nu e ca și cum stau toată ziua la sală, poți să îți iei o oră din viața ta.

Ducem copiii la grădiniță și după ce îi ducem mergem la sală dimineața”, spunea artista.

Artista a dezvăluit că evită să consume produse bogate în grăsimi și mănâncă multe legume.

„Fără grăsimi, fără carne în ulei.

În mare parte mănânc carne la grătar, pui sau mușchi de vită, orez, cu multe legume pur și simplu. Lumea crede că trebuie să faci foamea și nu e bine. Dimpotrivă, nu funcționează așa. Cel mai bine e să ai o dietă echilibrată. Trebuie să faci și sport, să îți pui corpul în mișcare”, a mai adaugat iubita lui Alex Velea.

citește și...