Roxana Vancea a dezvăluit ce nu are voie să mănânce, după naștere. „M-a pus să scot foarte multe alimente”

24.01.2022, 17:35

Roxana Vancea a trecut la dietă, după naștere. Vedeta a dezvăluit ce nu are voie să mănânce. Mai mult, aceasta a spus că dieta este recomandată de medic pentru stimularea lactației. ”Pediatrul m-a pus să scot foarte multe alimente, orice aliment care balonează”, spune aceasta.

Roxana Vancea a devenit pentru prima oară mama unui băiețel perfect sănătos, recent. Vedeta a dezvăluit câte kilograme are în prezent. Astfel, observăm că vedeta are nici mai mult nici mai puțin de 46,1 kg, având o înălțime de 1,61 m.

Chiar dacă Roxana Vancea arată senzațional după naștere, vedeta a decis să urmează sfaturile medicului care i-a recomandat o dietă. Astfel, Roxana Vancea a scos din alimentație toate alimentele indicate de acesta și bea ceaiuri care stimulează lactația.

”Pediatrul m-a pus să scot foarte multe alimente, orice aliment care balonează”

„Eu mănânc ce mi-a dat pediatrul. M-a pus să scot foarte multe alimente, orice aliment care balonează, broccoli, conopidă, varză, fasole, orice factor alergen, alune, căpșuni, citrice. Da, am o listă foarte mare. Beau ceaiuri, ceaiuri de fenicul, de anason, pentru stimularea lactației”, a mai spus Roxana Vancea în emisiunea ,,Teo Show”.

Mai mult, vedeta a spus că nu se gândește să revină la sală momentan, nou-născutul fiind o prioritate.

,,E un copil cuminte, când nu-l doare ceva e sfânt, când îl doare ceva țipă, are niște plămâni. Nu prea doarme, eu și mama stăm cu el. Doarme până la trei noaptea apoi gata, dar nu țipă, e doar agitat. Mama mă ajută cu el, zice că seamănă foarte mult cu mine când eram mică, dar seamănă cu Milan, este o asemănare izbitoare între ei”, a spus Roxana Vancea în cadrul emisiunii ,,Teo Show”.

Fosta asistentă TV a acumulat în timpul sarcinii doar 5,5 kilograme

Revenirea spectaculoasă a vedetei arată că stilul de viață sănătos și orele petrecută în sala de sport au contribuit semnificativ la impactul sarcinii asupra corpului.

Roxana Vancea a slăbit anul trecut 12 kilograme, de la 59 de kilograme a ajuns la 47. La vremea respectivă, vedeta a fost criticată din cauza faptului că ar fi slăbit cam prea mult și a ajuns doar piele și os.

Fosta prezentatoare a declarat că este extrem de atentă cu dieta pe care o ține, în cea de-a șaptea zi mânâncă tot ce-i pofește inima.

citește și...